Uusi verkkokauppa Teknavi.com

LG esitteli Etelä-Koreassa 300 kappaleen eränä myytävän Signature Edition -huippupuhelimen - hintalappu hirvittää

LG on julkistanut kuluvan vuoden neljännen huippupuhelimensa. LG Signature Edition on tulossa yksinomaan Etelä-Korean markkinoille ja sitä myydään vain 300 kappaletta.

LG Signature Edition on käytännössä hienoisesti muokattu LG V35 ThinQ, joka näki päivänvalon aiemmin tänä vuonna. Nyt julkistettu älypuhelin tarjoaa käyttöön 6 gigatavua RAM-muistia ja mukavat 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Järjestelmäpiirinä huippumallissa on tietenkin Qualcommin Snapdragon 845.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan LG Signature Edition vastaa pitkälti LG V35 ThinQ -älypuhelinta. Kaksoiskamera koostuu kahdesta 16 megapikselin kamerasta etukameran ollessa tarkkuudeltaan 8 megapikseliä. Loveton 2:1-kuvasuhteen OLED-näyttö on kooltaan hulppeat 6 tuumaa, minkä lisäksi puhelin tukee DTS:X 3D -stereoäänentoistoa. Akulla on kokoa 3 300 milliampeerituntia.

Eroavaisuuksia aiempaan LG-lippulaivaan ovat lähinnä zirkonium-keraaminen ulkokuori sekä Signature Edition -brändäys. LG:n uutuus on selkeästi suunnattu huippufaneille, se kun maksaa lähes kaksi miljoonaa wonia, eli noin 1 500 euroa.

Halukkaat voivat myös kaiverruttaa esimerkiksi nimensä puhelimen takakuoreen, minkä lisäksi kaupan päälle toimitetaan korkealaatuiset B&O-kuulokkeet, joiden arvoksi luvataan 520 euroa. Ennakkotilaukset ovat nyt käynnissä.