Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kevään ulkoilubuumi näkyy myös verkossa – näitä lenkkareita ja urheilukelloja suomalaiset etsivät juuri nyt

Moni on aloittanut keväällä aktiivisen ulkoliikunnan ja pohtii urheiluvarusteidensa päivittämistä. Hintavertailupalvelu Hintaopas listasi suosituimmat tuotteet.

Lenkkeilykausi on jo täydessä vauhdissa, ja moni pohtii kuluneiden lenkkitossujen päivittämistä uudempaan malliin. Hintavertailupalvelu Hintaoppaan datasta selviää, että juoksukenkien haut ovat kasvaneet 18.4.–18.5. 78 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

”Juoksukenkien suosio on kasvanut Hintaoppaassa tasaisesti koko kevään ajan. Suosituimmaksi juoksukenkämerkiksi on noussut Asics, toista sijaa pitää Nike ja kolmanneksi suosituin merkki on tällä hetkellä Adidas”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Naisten juoksukengistä etsityimmät ovat Salomon Speedcross 4 -maastojuoksukengät, joiden hinta vaihtelee verkossa 69,90 eurosta 130 euroon. Miesten juoksukengissä haetuin on Asics Gel-Kayano 26. Suositut juoksukengät saa halvimmillaan 144 eurolla ja kalleimmillaan hinta nousee tällä hetkellä 180 euroon.

”Urheilukenkien kohdalla hintavertailu kannattaa, sillä eri verkkokauppojen välillä voi olla merkittäviä hintaeroja. Naisten suosituimman lenkkarin kohdalla säästö on jopa 60 euroa”, Matinvesi-Bassett toteaa.

Suosituimmat naisten juoksukengät Hintaoppaassa:

1. Salomon Speedcross 4, halvin hinta 69,90€
2. Asics Gel-Kayano 26, halvin hinta 126,00€
3. Hoka One One Clifton 6, halvin hinta 134,00€

Suosituimmat miesten juoksukengät Hintaoppaassa:

1. Asics Gel-Kayano 26, halvin hinta 144,00€
2. Nike Air Zoom Pegasus 36, halvin hinta 90,47€
3. Adidas Ultra Boost 20, halvin hinta 119,00€

Urheilukellojen suosio hurjassa kasvussa

Koronavirustilanne on saanut suomalaiset kuntoilemaan ja etsimään kevään merkkejä lähiluonnosta. Vauhdikkaasti startannut ulkoliikuntakausi näkyy myös urheilukellojen suosion hurjassa kasvussa, esimerkiksi 18.4.–18.5. urheilukelloja etsittiin Hintaoppaassa 109 prosenttia enemmän viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Suosituimpia merkkejä ovat Polarin, Garminin ja Suunnon urheilukellot. Yksittäisistä malleista kolmen kärkeä ovat jo pitkään pitäneet Polar Ignite, Polar Vantage M ja Suunto 3 Fitness.

Suosituimmat urheilukellot Hintaoppaassa:

  1. Polar Ignite, halvin hinta 175,07€
  2. Polar Vantage M, halvin hinta 219,00€
  3. Suunto 3 Fitness, halvin hinta 149,00€

”Yhä useampi liikkuja haluaa seuraa arjen aktiivisuutta, urheilusuorituksia ja palautumista urheilukellon avulla. Kun kellokuume yllättää, kannattaa käyttää hetki hintojen vertailuun, sillä suosituimpien mallien kohdalla säästö voi olla parhaimmillaan jopa 50–100 euroa”, Matinvesi-Bassett muistuttaa.

Ennen kellon ostamista on vielä hyvä miettiä, mitä omalta laitteeltaan haluaa.

”Urheilukellojen valikoima on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja mukaan on tullut myös suomalaisille uusia merkkejä. Joukosta löytyy sekä arjen liikkujalle sopivia edullisempia malleja että tavoitteellisille urheilijoille soveltuvia kehittyneempiä ja hinnakkaampia vaihtoehtoja”, Matinvesi-Bassett kertoo.

Kellojen ominaisuuksia voi vertailla kätevästi Hintaoppaassa. Palvelusta voi klikkailla ne tuotteet, joita haluaa vertailla. Hintaopas listaa tuotteet rinnakkain, jolloin näkee, millaisia ominaisuuksia tuotteilla on ja miten valitut tuotteet eroavat toisistaan.

Hintojen ja ominaisuuksien vertailu onnistuu kätevästi esimerkiksi ilmaisessa Hintaopas-sovelluksessa, joka on saatavilla sekä Apple- että Android-puhelimille. Hintaopas listaa yli 800 Suomessa toimivan verkkokaupan hinnat ja vertailee ne puolueettomasti halvimmasta kalliimpaan.

Hinnat tarkistettu 19.5.2020.

Kuvat: Valmistajat

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.