Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kahdelle Nokia-älypuhelinmallille tulee myyntiin 007-teemainen kevlar-suojakuori

Nokia-puhelinyhtiö HMD Global tuo uuden 007 No Time To Die -elokuvan teknologiakumppanuuden myötä myyntiin myös uuden 007-teemaisen kevlar-materiaalia sisältävän suojakuoren.

007-suojakuori tulee saataville viime syksyn Nokia 6.2 ja Nokia 7.2 -älypuhelinmalleille jo nyt maaliskuun aikana. Keskimääräinen maailmanlaajuinen suositushinta on 19,99 euroa.

Kevlar on materiaalina tuttu muun muassa suojaliiveistä. Kuvan perusteella uusi suojakuori on myös varsin jykevärakenteinen ja kookas.

Uusista tänään julkistetuista puhelimista Nokia 8.3 5G ja Nokia 5.3 ovat mukana teknologiakumppanuuden myötä myös uudessa Bond-elokuvassa 007 No Time To Die sekä sen ympärille rakennetussa markkinointikampanjassa. HMD:n kannalta ikävästi elokuvan ensi-iltaa lykättiin maalis-huhtikuun taitteesta marraskuulle koronaviruksen tyhjennettyä myös elokuvateatterit.

Nokia-puhelinten mainoskampanjassa tullaan tästä huolimatta tänä vuonna näkemään uudessa elokuvassa itselleen 007-koodinimen saanutta naisagenttia Nomia näyttelevä Lashana Lynch.

Nokia 6.2:lle ja 7.2:lle myyntiin tuleva 007-kevlar-suojakuori.
Nokia 6.2:lle ja 7.2:lle myyntiin tuleva 007-kevlar-suojakuori.

Elokuvassa agentti Nomi käyttää uusia Nokia-puhelimia, kuten ensimmäistä 5G-Nokia-älypuhelinta Nokia 8.3 5G:tä. Muita elokuvassa esiintyviä puhelimia ovat Nokia 7.2 ja jo ikonisen aseman saavuttanut 3310.

”Ensi-illan siirtyminen marraskuulle loi meille upean mahdollisuuden rakentaa jännitystä yhteistyön ympärille. No Time To Die on tuonut teknologian vetovoimansa ytimeen. Elokuvan keskiössä on innovaatio, ja käyttämämme teknologiamme kanssa Bond-yhteistyö tekee puhelimistamme ainoan laitteen, jonka kukaan, edes 00-agentti, tarvitsee”, Juho Sarvikas, HMD Globalin tuotejohtaja, kommentoi.

“Luottamus, turvallisuus ja laadukas design muodostavat perustan Nokia-puhelimille, ja arvomme heijastavat uraauurtavaa agentti Nomia. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tuoda viimeisimmän teknologian kaikkien saataville ja olemme innoissamme, että voimme tehdä sen uusimman yhteistyökumppanimme kanssa”, Sarvikas jatkaa.

007-koodinimen itselleen uudessa Bond-elokuvassa saavaa Nomi-agenttia näyttelevä Lashana Lynch ja HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas.
007-koodinimen itselleen uudessa Bond-elokuvassa saavaa Nomi-agenttia näyttelevä Lashana Lynch ja HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas.