Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawein täyslangattomat FreeBuds 3i -kuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella myyntiin Suomessa 99 euron suositushinnalla

Huawei on kertonut tuovansa Suomessa myyntiin uudet aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustetut täyslangattomat FreeBuds 3i -nappikuulokkeet.

Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 99 euroa. Kuulokkeet ovat saatavilla kiiltävän valkoisena ja niiden myynti alkaa Suomessa valtakunnallisesti maanantaina 15.6.2020. Kiiltävän musta väri tulee myyntiin heinäkuussa.

Uudet kuulokkeet on varustettu korvakäytävän sulkevilla silikonikumitulpilla, mikä on merkittävä ero Huawein aiemmista FreeBuds 3 -kuulokkeista. Niistä kumitulpat vielä puuttuivat, mikä oli vähintäänkin kyseenalainen ratkaisu huomioiden kuulokkeiden tukema aktiivinen taustamelun vaimennus. Sen toiminta aiemmissa kuulokkeissa jäi pahasti vaillinaiseksi. Uusissa kuulokkeissa taustamelun vaimennuksen pitäisi tarjota huomattavasti parempi käyttökokemus.

Kumitulppia tulee kuulokkeiden mukana neljässä eri koossa.

FreeBuds 3i -kuulokkeet on jo aiemmin esitelty Huawein toisen brändin alla Honor Magic Earbuds -nimellä. Honorin osalta kuulokkeet ovat olleet jo hetken myynnissä Suomessa korkeammalla 129 euron suositushinnalla.

Uusilla kuulokkeillaan Huawei haastaa vahvemmin myös Applen vastaavat, taustamelun vaimennuksella varustetut AirPods Pro -kuulokkeet ja monet muut kilpailijat.

Honorin Magic Earbuds -kuulokkeiden tavoin Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeissa on 37 milliampeeritunnin akut ja kuulokkeiden lataamiseen käytettävä säilytyskotelo sisältää 410 milliampeeritunnin akun. Akunkestoksi luvataan 3,5 tuntia ja kotelosta riittää virtaa kolmeen uudelleenlataukseen. Kuulokkeiden lataus vie noin tunnin ja latauskotelon 100 minuuttia sen USB-C-liitännän kautta.

Kuulokkeiden paino on kappaleelta 5,5 grammaa ja latauskotelo painaa 51 grammaa. Kuulokkeissa on 10 millimetrin kaiutinelementti ja kosketustoiminnot äänentoiston ja puheluiden hallintaan. Mikrofoneja kummassakin kuulokkeessa on kolme kappaletta. Huawein mukaan kuulokkeet pystyvät jopa 32 desibelin melun vaimennukseen.

FreeBuds 3i -kuulokkeen rakenne.
FreeBuds 3i -kuulokkeen rakenne.
FreeBuds 3i -kuulokkeet tukevat helppoa parittamista EMUI 10:llä varustettujen Huawei-puhelinten kanssa.
FreeBuds 3i -kuulokkeet tukevat helppoa parittamista EMUI 10:llä varustettujen Huawei-puhelinten kanssa.