Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei P30 Pron ohjelmistopäivitys tuo parannuksia kameraan

Huawei on julkaissut P30 Pro -älypuhelimelleen ohjelmistopäivityksen, joka tuo mukanaan muun muassa parannuksia kameraan. Lisäksi mukana on Androidin tietoturvapäivitys.

Ohjelmistopäivitys lupaa parantaa kameran kuvanlaatua tehden väreistä entistä autenttisemmat. Lisäksi kontrastia alennetaan hieman, jotta värimaailma tulisi entistäkin luonnollisemmaksi. Samalla korjataan etukameralla kuvattuja videoita vaivannut häiriö, joka teki toisinaan videoista katselukelvottomia.

Huawei P30 Pro valittiin aiemmin tänä vuonna parhaaksi kamerapuhelimeksi toistaiseksi, ja malli pitää edelleen kärkisijaa DxOMarkin vertailussa.

Päivitys tuo mukanaan myös tuoreimman Android-tietoturvapaketin sekä parannuksia kasvojentunnistukseen. Myös lukitusnäytön ilmoitukset toimivat nyt sujuvammin live-taustakuvien kanssa.

Päivitys on kooltaan 316 megatavua ja sen sarjanumero on 9.1.0.161. Päivityksen jakelu on aloitettu perinteisesti asteittain, joten ottanee muutamia vuorokausia, ennen kuin se saapuu ladattavaksi Suomessa.