Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei Music -suoratoistopalvelu avautui Suomessa – hinta 9,99 euroa kuukaudessa

Huawei on julkaissut Suomessa uuden Huawei Music -suoratoistopalvelunsa, joka tarjoaa yli 50 miljoonaa kappaletta ja 1,2 miljoonaa albumia maailman suurimmilta levy-yhtiöiltä kuten Warner Music, Sony Music ja Universal Music.

Huawei Music tuli nyt julkaisun yhteydessä saataville 16 Euroopan maahan, mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Ranska, Espanja, Belgia, Sveitsi, Alankomaat, Portugali, Itävalta ja Kreikka. Jatkossa tavoitteena on tuoda palvelu tarjolle myös muissa Euroopan maissa.

Kaikki Huawei-käyttäjät, joilla on EMUI 4.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä Huawei-laitteissaan saavat sovelluksen sisäisen Huawei Music -päivitysilmoituksen 26. maaliskuuta alkaen. Huawei Music -palvelun voi ladata Huawei AppGallerysta.

Käyttäjien tulee tunnistautua Huawei ID-käyttäjätunnuksella ja rekisteröityä palveluun saadakseen kaikki sen ominaisuudet käyttöön. Tilauspohjaisen palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mikä vastaa kilpailijoita, kuten Spotifyta ja Apple Musicia. 26. huhtikuuta mennessä rekisteröityneet uudet käyttäjät saavat palvelun käyttöönsä kolmen kuukauden ajaksi veloituksetta.

Huawei Music -palvelussa on myös sisäänrakennettu Huawei Histen 3D -taajuuskorjain, jolla saa käyttöön virtuaalisen surround-äänen kuulokkeiden kautta kolmessa eri tilassa. Lisäksi Huawei-älypuhelinkäyttäjät voivat yhdistää puhelimensa Party Mode -tilassa, joka luo surround-ääniefektin mahdollistamalla saman kappaleen toistamisen useilta eri puhelimilta yhtäaikaisesti.

”Uudet Huawei Music -palvelun käyttäjät saavat suoratoistopalvelun käyttöönsä veloituksetta kolmeksi ensimmäiseksi kuukaudeksi. Toivomme musiikin tuovan pientä iloa meille kaikille näinä aikoina. Huawei Music on vain yksi esimerkki mobiilipalveluista, joita kehitämme vauhdilla tarjotaksemme kuluttajille todellisia sovellusvaihtoehtoja ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen”, kertoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön mobiilipalveluiden johtaja Jervis Su.

Huawei kertoi tänään myös Huawei Video -palvelunsa Suomen lanseerauksesta.