Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei julkisti uudet täyslangattomat FreeBuds 3 -nappikuulokkeet – varustettu uudella Kirin A1 -piirillä

Huawei on esitellyt uudet FreeBuds 3 -kuulokkeensa tuoreella Kirin A1 -piirillä. Kyseessä ovat ensimmäiset täyslangattomat kuulokkeet Bluetooth 5.1 -yhteydellä.

Pienikokoiset, edeltäjiään muistuttavat FreeBuds 3 -kuulokkeet tukevat vastameluteknologiaa, ja niiden viive on vain 190 millisekuntia. Kuulokkeet latautuvat langattomasti (Qi) mukana toimitettavalla kantokotelolla, ja 30 milliampeeritunnin akku kummassakin kuulokkeessa takaa yhdellä latauksella neljän tunnin kuunteluajan. Täyteen ladattu kotelo täyttää kuulokkeiden akun viisi kertaa.

Kuulokkeissa hyödynnetään kosketuseleitä esimerkiksi musiikintoiston hallinnointia ja puheluihin vastaamista varten. Kuulokkeet tukevat ensimmäisinä täyslangattomina kuulokkeina Bluetooth 5.1 -standardia, ja koteloineen kuulokkeet painavat yhteensä vain vajaat 60 grammaa.

Huawein mukaan FreeBuds 3 -kuulokkeissa ensiesiintymisensä tekevä Kirin A1 -piiri takaa noin 30 prosenttia Applen AirPodseja lyhyemmän viiveen ja 50 prosenttia alhaisemman virrankulutuksen.

Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet julkaistaan hiilenmustana ja keraaminvalkoisena lokakuussa. Yksityiskohtaiset saatavuustiedot tarkentuvat myöhemmin.