Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honor toi myyntiin 129 euron täyslangattomat Magic Earbuds -nappikuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella

Honorin uudet täyslangattomat Magic Earbuds -nappikuulokkeet ovat tulleet myyntiin Suomessa. Uutuuskuulokkeet on varustettu myös aktiivisella taustamelun vaimennuksella.

Värivaihtoehtoja kuulokkeista ovat valkoinen Pearl White sekä turkoosimainen Robin Egg Blue. Kuulokkeiden suositushinta on 129 euroa.

Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden värivaihtoehdot.
Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden värivaihtoehdot.

Äänentoistoon kuulokkeissa on 10 millimetrin kaiutinelementti, jonka kerrotaan pystyvän myös hyvään bassotoistoon. Taustamelun vaimennus on luonnollisesti käytettävissä äänentoiston ohella myös esimerkiksi puheluiden yhteydessä. Taustamelun vaimennuksessa hyödynnetään kuulokkeissa sisäänrakennettuna olevia kolmea mikrofonia. Istuvuutta korviin parantaa korvakäytävän sulkeva silikonitulppa.

Magic Earbuds -kuulokkeissa on myös kapasitiiviset kosketuspinnat esimerkiksi äänentoiston ohjaamista ja puheluiden hallintaa varten.

Yksittäinen Magic Earbuds -kuuloke painaa vain 5,4 grammaa.

Täyslangattomat kuulokkeet toimitetaan yhdessä niitä lataavan, 51-grammaisen kotelon kanssa. Kumpikin kuuloke sisältää noin 37 milliampeeritunnin akun, joka tarjoaa noin kolme ja puoli tuntia musiikkia tai kolme tuntia puheluita yhdellä latauksella. Kotelon akkukapasiteetti on 410 milliampeerituntia, ja se nostaa käyttöajan noin 13 tuntiin.

Latauskotelon akku täyttyy noin puolessatoista tunnissa USB-C-liitännän kautta. Kuulokkeet paritetaan älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen Bluetooth 5.0 -yhteydellä.

Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden värivaihtoehdot.
Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden värivaihtoehdot.