Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honor Band 5 -aktiivisuusranneke ja Honor 20 Pro -älypuhelimen valkoinen Icelandic Frost -väri myyntiin Suomessa

Huawein toinen brändi Honor tuo myös Suomessa myyntiin heinäkuussa Kiinassa julkistetun Honor Band 5 -aktiivisuusrannekkeen. Lisäksi Honor 20 Pro -älypuhelimesta tulee myyntiin uusi helmiäisvalkoinen Icelandic Frost -värivaihtoehto.

Honor Band 5:n yksi kohokohta on veren happitason mittaus (happisaturaatio, SpO2). Happitason mittauksen lisäksi Honor Band 5 tukee muitakin tavanomaisia toimintoja jatkuvasta sykkeenmittauksesta unen seurantaan, joka tunnistaa kuusi erilaista ongelmaa unen laadussa.

Honor Band 5 kestää vettä 50 metriin asti, joten sitä voi huoletta käyttää uitaessa. Laite kykenee seuraamaan kymmentä erilaista aktiviteettia sisä- ja ulkojuoksusta uintiin ja pyöräilyyn. Se sisältää uudistetun täysvärisen AMOLED-näytön, joka on kooltaan 0,95 tuumaa ja tarjoaa 240×120 pikselin tarkkuutensa ansiosta 282 pikseliä tuumaa kohti.

Luonnollisesti Honor Band 5 osaa myös muun muassa näyttää ilmoituksia, auttaa löytämään kadonneen puhelimen ja kertoa saapuvista puheluista. Mukana on myös runsaasti uusia kellotauluja, jotta rannekkeesta saisi muokattua mieleisensä. Honor Band 5 toimii myös etälaukaisimea, jonka avulla käyttäjä voi helposti ottaa valokuvia omalla älypuhelimella.

Suositushinnaltaan 499 euron Honor 20 Pro -älypuhelimen uusi helmiäisvalkoinen Icelandic Frost -värivaihtoehto tulee saataville 10. lokakuuta. Aiemmin Honor 20 Pro on ollut saatavana violettiin taipuvana Phantom Black -värinä sekä vihreään taipuvana Phantom Blue -värinä

Honor 20 Pro Icelandic Frost.
Honor 20 Pro Icelandic Frost.