Facebook Messenger muuttuu – tällaisia uudistuksia nelosversio tuo

Facebook on yksinkertaistamassa Messenger-pikaviestisovellustaan nelosversion myötä. Uudistetussa julkaisussa, Messenger 4:ssä, on panostettu simppelimpään käyttöliittymään ja sujuvampaan kommunikointiin.

Vastedes välilehtiä on Messengerissä ainoastaan kolme entisen yhdeksän sijaan. Keskustelut-välilehti sisältää sekä yksityis- että ryhmärupattelut, Ihmiset-osio kaikki Messengeriin liitetyt kontaktit ja Tutki-välilehti puolestaan esimerkiksi peliosion, uutissyötteen ja mahdollisuuden lähettää viestejä yrityksille tai kommunikoida vaikkapa verkkokauppojen kanssa.

Messengerissä on jatkossa kolme välilehteä yhdeksän sijaan.
Messengerissä on jatkossa kolme välilehteä yhdeksän sijaan.

Messenger 4 sisältää myös uusia tapoja kustomoida keskusteluikkunaa. Vastedes viestikuplien väriä voi vaihdella mielensä mukaan esimerkiksi vastaamaan omaa tunnetilaansa. Värit myös vaihtelevat haluttaessa, kun keskustelua selailee. Facebookin mukaan uudistettu Messenger 4 sisältää samaten kaikki ennestään sovelluksessa olleet ominaisuudet, mutta reilusti uudistetussa paketissa.

Piakkoin Messenger saa myös tumman yötilan.
Piakkoin Messenger saa myös tumman yötilan.

Tulevaisuudessa Messengeriin lisätään myös muun muassa tumma Dark Mode -tila yöllistä käyttöä varten sekä lukuisia muita uudistuksia. Lisätietoja Messenger 4 -päivityksestä on saatavilla Facebookin verkkosivuilta.

Yksinkertaistettu ja uudistettu Messenger 4 julkaistaan lähiviikkojen aikana sekä Androidille että iOS:lle.