Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Ensimmäiset pelit nyt osa Netflix-tilauksia maailmanlaajuisesti - saatavilla Androidille

Netflix laajentuu pelipalveluksi.

Netflix haluaa tulevaisuudessa olla iso tekijämyös pelimarkkinoilla, ja ensimmäiset pelit ovat nyt saapuneet osaksi tilausta. Ensin niitä pääsevät kokeilemaan Android-käyttäjät.

Netflix tiedottaa ensimmäisten pelien saapuneen palveluun. Suoratoistopalvelun tilaajat pääsevät nyt samalla kuukausihinnalla myös pelaamaan, kunhan käytössä vain on Android-laite. Testirupeaman päätteeksi ensimmäiset pelit ovat nyt saatavilla Netflixissä maailmanlaajuisesti.

Ensimmäiset pelit ovat kolmelta eri kehittäjältä: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) ja Teeter Up (Frosty Pop)

Pelit kuuluvat Netflix-tilaukseen, eikä lisämaksuja tarvita. Pelit ladataan ensin laitteelle, joten varsinaisesta suoratoistopalvelusta ei ole kyse. Kukin Netflix-tiliin liitetty profiili voi ladata pelejä rajoituksetta mielensä mukaan.

Koska pelit ladataan laitteelle, voi osaa niistä käyttää myös täysin ilman verkkoyhteyttä, Netflix tiedottaa.

Ainakin ensi alkuun pelit kuuluvat vain aikuisille, eikä niitä voi selailla, latailla tai pelailla lapsille suunnatuilla käyttäjäprofiileilla.

Netflix kertoo, että pelikirjasto on jo nyt tarpeeksi laaja vastatakseen niin aloittelevien kuin kokeneidenkin pelaajien tarpeisiin. Pelit on myös luokiteltu erilaisiin kategorioihin muun Netflix-sisällön tavoin.

Netflix-pelejä voi nyt kokeilla Android-älypuhelimilla ja -tableteilla myös Suomessa. Tulevaisuudessa kirjastoa on tarkoitus laajentaa, Netflix kertoo, ja kenties pelejä saapuu aikanaan myös muille alustoille.