Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Elisa aloitti mobiiliyhteyttä tukevien Apple Watchien myynnin ja toi saataville MultiSIM-palvelun

Elisa on aloittanut mobiiliverkkoyhteydellä varustettujen Apple Watch Series 5 GPS + Cellular -älykellojen myynnin ja tuonut MultiSIM-tuen Apple Watchiin.

”Asiakkaamme ovat odottaneet tätä, ja olemme hyvin iloisia siitä, että suositut Apple Watchit ovat saatavilla Elisalta multiSIMillä varustettuna. Jos asiakkaalla on Elisan kuluttajaliittymä iPhonessaan, myös muualta hankittuihin Cellular-kelloihin voi tilata Elisan Saunalahti MultiSIM 10M -palvelun”, kertoo Elisan henkilöasiakkaiden liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Elisan Saunalahti MultiSIM 10M on saatavilla lisäpalveluna kuluttaja-asiakkaiden Elisan Saunalahti -liittymiin. MultiSIM-palvelulla voi käyttää samaa puhelinnumeroa useassa eri laitteessa. Puhelut, viestit ja roaming-käyttö veloitetaan pääliittymän hinnoittelun mukaan. Tutustumistarjouksena MultiSIM-palvelun saa nyt 3 kuukaudeksi maksutta, sen jälkeen hinta on 7,90 euroa kuukaudessa.

Palvelu tilataan suoraan iPhonen Watch-sovelluksen kautta.

Uusi MultiSIM-palvelu toimii toistaiseksi vain eSIMIä tukevissa Apple Watch -älykelloissa (Series 3, 4 ja 5 GPS + Cellular). Nettiyhteys MultiSIM-palvelulla toimii enintään 10 Mbit/s -nopeudella.

Apple Watcheissa mobiiliverkkoyhteys mahdollistaa esimerkiksi paritetun älypuhelimen jättämisen lenkin ajaksi kotiin ja pysymisen tavoitettavissa edelleen puheluilla ja viesteillä. Lisäksi mobiiliyhteydellä voi suoratoistaa musiikkia Apple Musicista tai käyttää karttoja.

Lisätietoa Elisa Saunalahti MultiSIM 10M -palvelusta löytyy Elisan sivuilta.

Aiemmin Apple Watchin Cellular-versioita Suomessa toimivista operaattoreista on tukenut jo Telia, jonka Multi-palvelun hinta on myös 7,90 euroa kuukaudessa.