Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Call of Dutyn mobiiliversio sai julkaisupäivän

Activision on kertonut Call of Duty: Mobilen julkaisun tapahtuvan lokakuun ensimmäisenä päivänä. Peliä on kehitetty yhteistyössä kiinalaisen Tencentin kanssa ja pelin ohjelmoinnista vastaa Tencentin Timi Studio.

Call of Duty: Mobile on pelattavissa ilmaiseksi, mutta sisältää pelin sisällä tapahtuvia ostoja. Mukana on reilu valikoima pelitiloja, joihin lukeutuvat Battle Royale, Domination, Free-For-All, Frontline, Hardpoint, Search and Destroy ja Team Deathmatch. Battle Royalessa pelaajia voi olla yhtä aikaa samalla kartalla jopa sata, joten tältä osin mobiiliversio ei kalpene sarjan konsoli- tai tietokonepelien rinnalla.

Sisällön osalta Call of Duty: Mobile on saamassa joukon aikaisemmista Call of Duty -peleistä tuttuja hahmoja ja karttoja. Inspiraatiota on haettu Black Ops ja Modern Warfare sarjoista ja mukana on klassisia karttoja, kuten Crash, Hijacked ja Nuketown.

Call of Duty: Mobile julkaistaan lokakuun alussa Android- ja iOS-laitteille.
Call of Duty: Mobile julkaistaan lokakuun alussa Android- ja iOS-laitteille.

Kiireisimmille Call of Duty -faneille Activision tarjoaa verkkosivuillaan mahdollisuutta ennakkorekisteröitymiseen, jolla peliä on mahdollisuutta päästä pelaamaan ensimmäisten joukossa. Samalla rekisteröidyille tarjotaan tietoa pelisarjan kehityksestä ja tulevista betatesteistä.

Activisionin julkaiseman trailerin Call of Duty: Mobilesta voi katsoa alta.