Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Call of Duty -mobiilipelistä tuli jättihitti – palvelimetkin takkuavat suosion vuoksi

Activisionin hiljattain julkaistu Call of Duty: Mobile on noussut suursuosioon ensimmäisinä päivinään. Pelillä on nyt niin paljon käyttäjiä, että palvelimet eivät kestä innokkaiden mobiiliräiskijöiden aiheuttamaa kuormitusta.

Call of Duty: Mobile on noussut jättihitiksi. Peli julkaistiin 1. lokakuuta, ja vain muutamassa vuorokaudessa sitä on Androidilla ja iOS:llä ladattu yhteensä 35 miljoonaa kertaa. Suuri käyttäjämäärä on aiheuttanut ongelmia pelikehittäjä Activisionin palvelimille, jotka eivät ole kestäneet pelaajaryntäystä.

Monet Call of Duty: Mobilen pelajaat ovat valittaneet pelin esimerkiksi jäätyvän aloitusruudulle tai muuten toimivan huonosti, 9to5Mac kertoo. Osa on myös saanut ilmoituksia huonosta verkkoyhteydestä, vaikka todellisuudessa ongelmia ei olisikaan.

Call of Duty: Mobile on kuin perinteisten konsolien ja tietokoneiden Call of Dutyt pienoiskoossa. Se sisältää lukuisia pelitiloja, pelaajien suosikkihahmoja, lukemattomia aseita ja suosittuja karttoja pelisarjan historian ajalta. Mukana on lisäksi täysin uusi Battle Royale -tila, jossa pelaajat mittelevät taitojaan toisiaan vastaan, kunnes vain yksi on jäljellä.

Mobiilipeli on ilmainen pelata, mutta se sisältää myös ostoja, joilla voi vaikkapa hankkia parempia aseita tai päivittää hahmonsa ulkonäköä. Ostojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mitä ne sisältävät.

Call of Duty Mobile on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle.