Audio-Technica juhlistaa 60-vuotispäiväänsä puisilla langattomilla kuulokkeilla - ilmoitettu hinta hätkähdyttää

Audio-Technica juhlistaa 60-vuotista taivaltaan puisilla langattomilla kuulokkeilla.

ATH-WB2022-kuulokkeissa on myös muita erikoisuuksia.

Japanilaisbrändi Audio-Technica on nyt ollut toiminnassa 60 vuotta, ja merkkipaalua juhlistaakseen yhtiö on esitellyt mielenkiintoiset ATH-WB2022-kuulokkeet. Täyslangaton, sankamallinen uutuus sisältää tuoteryhmänsä ensimmäisenä puiset kupit, jotka valmistajan mukaan parantavat ääntä luonnollisella tavalla.

Kuunnella voi sekä langallisesti että langattomasti.

Kupeissa on käytetty vaahteraa, mahonkia ja pähkinäpuuta, ja myös äänentoistoon on panostettu erityisellä tavalla. Kummallakin kuulokeosalla on nimittäin oma signaalireittinsä, mikä käytännössä tarkoittaa, että niin kutsuttua päällekkäisyyttä ei juuri pitäisi esiintyä.

Tavanomaisten AAC- ja SBC-äänikoodekkien ohella ATH-WB2022-kuulokkeet tukevat korkealaatuista LDAC:tä, ja Multipoint-ominaisuuden ansiosta ne voi samanaikaisesti liittää useampaan Bluetooth-päätelaitteeseen.

Kuulokkeissa on kookkaat 45 millimetrin kaiutinelementit, yhdeksän tunnin käyttöaika ja mahdollisuus myös langalliseen käyttöön. Kuuntelukokemusta voi mukauttaa mieleisekseen Audio-Technica Connect -sovelluksella, joka on saatavilla Androidille ja iPhonelle.

Audio-Technican ATH-WB2022-kuulokkeet yllättävät puisella rakenteellaan, mutta myös hinta saattaa hämmästyttää. Kuulokkeet ovat nyt tilattavissa japanilaisvalmistajan verkkokaupasta poikkeukselliseen 3 000 euron suositushintaan.