Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Asuksen uutuusläppärissä kookas toinen näyttö – erikoisen uutuuden hinta lähes kolme tonnia

Asus on kertonut kaksinäyttöisen ZenBook Pro Duo -läppärinsä myyntiintulosta Suomessa. Uutuus on nyt saatavilla, ja hinnat alkavat 2 899 eurosta.

ZenBook Pro Duo on valtavirrasta poikkeava läppäriuutuus, joka on varustettu kahdella näytöllä. Kookkaan 15 tuuman ja 16:9-kuvasuhteen 4K OLED -näytön lisäksi laitteesta löytyy näppäimistön yläpuolelta toinen 4K-tarkkuuden ja 32:9-kuvasuhteen ScreenPad Plus -näyttö – yhtä leveä kuin päänäyttö mutta korkeudeltaan siitä puolet. Päänäytön tarkkuus on 3 840 x 2 160 pikseliä ja apunäytön 3 840 x 1 100 pikseliä.

Mukana toimitetaan myös kosketuskynä.
Mukana toimitetaan myös kosketuskynä.

Toisen näytön hyödyntämisen mahdollisuudet ovat laajat. Se voi 31:9-kuvasuhteensa ansiosta toimia ikään kuin ohjauspaneelina, mutta myös päänäytön ohella toisena näyttönä tai jaettuna jopa kahteen 16:9-kuvasuhteen pikkunäkymään. Lisäksi toisen näytön voi halutessaan valita käyttöön myös päänäytön alapuolelle ikään kuin päänäytön jatkoksi.

Sovellukset ja ohjelmat eivät vaadi muutostöitä ScreenPad Plus -näytöllä toimiakseen, vaan tavalliset Windows-sovellukset toimivat myös lisänäytöllä ongelmitta.

Muita ZenBook Pro Duon ominaisuuksia ovat Intelin 9. sukupolven kahdeksanytiminen Core i9 -suoritin jopa 5 gigahertsin Turbo Boost -kellotaajuudella, 32 gigatavua DDR4-RAM-muistia ja NVIDIA GeForce RTX 2060 -näytönohjain. Tietokoneen mukana toimitetaan myös kosketuskynä.

Asus ZenBook Pro Duo on nyt julkaistu Suomessa. Uutuuden hinnat alkavat 2 899 eurosta.