Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Applelta yllätysjulkaisu: Texas Hold’em -peli teki paluun App Storeen

Apple on julkaissut uudelleen App Store -sovelluskaupan 10-vuotista historiaa juhlistaakseen pokeripelinsä Texas Hold’emin. Apple avasi App Storen vuonna 2008.

Apple julkaisi Texas Hold’emin alun perin iPodille jo vuonna 2006, ja iPhonelle ja iPod touchille 2008 App Storen avautuessa mutta poisti sovelluksen saatavilta vuonna 2011.

Nyt Texas Hold’em on palannut uudistettuna versiona ladattavaksi App Storesta. Applen mukaan se uudistanut sovelluksen ilmettä, tuonut mukaan uusia hahmoja, tehnyt pelistä haastavamman ja nostanut grafiikat uudelle tasolle.

Aiempi Texas Hold’em oli maksullinen sovellus mutta nyt uusi versio on ladattavissa ilmaiseksi. Peli on varsin kookas 1,5 gigatavun latauksena.

Texas Hold’emissä voi pelata sen nimen mukaista pokerimuotoa 24 tietokonevastustajaa vastaan tai vaihtoehtoisesti korkeintaan 8 kaveria vastaan samassa Wi-Fi-verkossa. Erilaisia peliympäristöjä tarjolla on 10 kappaletta, kuten Las Vegas, Pariisi ja Macao. Pelirupeama käynnistyy vaatimattomasti autotallista. Uusiin sijainteihin pääsee siirtymään voittamalla.