Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple toi iPad Pro -laitteiden uuden kosketuslevyllisen Magic Keyboard -näppäimistön tilattavaksi – hinnat 339 ja 399 euroa

 

Apple on tuonut aiemmin ilmoittamaansa toukokuuta varhaisemmassa aikataulussa tilattavaksi 11 ja 12,9 tuuman iPad Prolle sopivan uuden Magic Keyboard -näppäimistönsä omassa verkkokaupassaan. Näppäimistön toimitukset alkavat ensi viikolla.

Magic Keyboardin hinnat ovat 11 tuuman koolle 339 euroa ja 12,9 tuuman koolle 399 euroa.

Magic Keyboard on varustettu myös kosketuslevyllä. Apple lisäsi aiemmin 24. maaliskuuta julkaistussa iPadOS 13.4 -päivityksessä iPadien käyttöjärjestelmään tuen hiirikäytölle.

Näppäimistön osalta Magic Keyboard tarjoaa taustavalon ja 1 millimetrin näppäinliikkeen. Magic Keyboardissa on myös oma USB-C-liitäntänsä, jonka kautta voi ladata myös iPad Prota jättäen sen USB-C-liitännän vapaaksi muille lisälaitteille samanaikaisesti.

Magic Keyboardin sarana myös mahdollistaa iPad Pron asennon sulavan muuttamisen jopa 130 asteen kulmaan asti.

Apple julkisti Magic Keyboardin 18. maaliskuuta uusien iPad Pro -mallien rinnalla. Uusimpien tämän kevään iPad Pro -mallien lisäksi uusi näppäimistö on yhteensopiva edeltävien, vuonna 2018 esiteltyjen 1. sukupolven 11 tuuman iPad Pron sekä 3. sukupolven 12,9 tuuman iPad Pron kanssa.