Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple julkisti uudet Powerbeats-kuulokkeet kolmessa eri värissä ja 15 tunnin akunkestolla

Apple on julkistanut uudet Powerbeats-kuulokkeet. Uutuuksissa on kyse Bluetooth-kuulokkeista, jotka yhdistyvät toisiinsa johdolla erona täyslangattomista Powerbeats Pro -kuulokkeista.

Ennakkoon kuulokkeista käytettiin nimeä Powerbeats 4, sillä kuulokkeet ovat seuraajat aiemmille Powerbeats 3 Wireless -kuulokkeille. Lopullinen mallinimi uusille kuulokkeille on kuitenkin ytimekkäästi vain Powerbeats.

Uudet Powerbeats-kuulokkeet sisältävät Applen H1-piirin sekä sen myötä tuen kädet vapaana toimivalle Hei Siri -aktivoinnille Powerbeats Pro ja AirPods Pro -kuulokkeiden sekä toisen sukupolven AirPods-kuulokkeiden tavoin. Lisäksi uudempi piiri tuo pienemmän viiveen äänentoistoon sekä tuen iOS-käyttöjärjestelmän äänenjaolle kerrallaan kaksiin kuulokkeisiin.

Puheluja ja äänikomentoja varten Powerbeats-kuulokkeissa on kaksi suuntaavaa mikrofonia sekä puheen tunnistusta tukevat kiihtyvyysanturit. Oikeanpuoleisesta kuulokkeesta voi säätää äänenvoimakkuutta ja hallita äänentoistoa, puheluja tai aktivoida Sirin. Vasemmanpuoleisesta kuulokkeesta löytyy virta- ja parituspainike.

Powerbeats-kuulokkeet tarjoavat 15 tunnin akunkeston, mikä on parannus edeltävien Powerbeats 3 Wireless -kuulokkeiden 12 tunnista. Toisesta kuulokkeesta löytyy Lightning-liitäntä, jonka kautta kuulokkeet ladataan.

Värivaihtoehtoja kuulokkeista on kolme: musta, valkoinen ja punainen. Vedenkestävyydeltään uudet kuulokkeet on IPX4-luokiteltu eli ne kestävät vesiroiskeita.

Kuulokkeet tulevat saataville ensimmäisillä markkinoilla 18. maaliskuuta alkaen. Yhdysvalloissa kuulokkeiden suositushinta on 149 dollaria, kun Powerbeats 3 Wireless -kuulokkeiden suositushinta on ollut 199 dollaria. Euromääräistä hintaa ei ole vielä tiedossa.