Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple järjestää yökuvakilpailun iPhone 11 -puhelinten käyttäjille – valitsee ja palkitsee viisi voittajaa

Apple on kertonut avanneensa uuden kuvakilpailun, jossa haetaan hienoimpia iPhone 11:llä, iPhone 11 Prolla ja iPhone 11 Pro Maxilla otettuja yökuvia.

Apple lisäsi iPhone 11 -puhelimessaan kameraominaisuuksiin uuden automaattisesti hämärässä aktivoituvan yötilan, jonka avulla vähäisessä valossa kuvanlaatu paranee muun muassa taustalla useita kuvia yhdeksi valmiiksi otokseksi yhdistämällä, simuloiden näin pidemmän suljinajan käyttöä perinteisissä kameroissa.

Applen uusi kuvakilpailu on avautunut tänään 29. tammikuuta ja jatkuu 29. tammikuuta 2020 asti.

Valokuvaamisen ammattilaisista ja Applen johdosta koostuva tuomaristo valitsee viisi voittavaa kuvaa, jotka julkistetaan 4. maaliskuuta.

Valitut voittajakuvat pääsevät esille Applen verkkosivulla, Apple Newsroom -mediasivuilla ja Applen Instagram-tilillä @apple. Lisäksi niitä voidaan käyttää digitaalisissa mainoskampanjoissa, Apple Store -myymälöissä, ulkomainoksissa tai kolmansien osapuolten sekä Applen sisäisissä kuvanäyttelyissä.

Apple kertoo maksavansa voittajiksi valittujen viiden kuvan kuvaajille lisensointimaksun kuvien käytöstä Applen markkinointikanavissa. Kuvaajalla säilyvät oikeudet kuvaan mutta osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Applelle kuvan vapaan, maailmanlaajuisen ja peruuttamattoman käyttö-, muokkaus- ja julkaisuoikeuden vuoden ajaksi.

Kilpailuun voi osallistua käyttämällä tunnisteita #ShotoniPhone ja #NightmodeChallenge julkaisemansa kuvan yhteydessä Instagramissa ja Twitterissä. Lisäksi julkaisussa pyydetään mainitsemaan, millä puhelinmallilla (iPhone 11, iPhone 11 Pro vai iPhone 11 Pro Max) kuva on otettu. Huomioi, että julkaisun tulee olla näkyvyydeltään julkinen, jotta kilpailuun osallistuminen on mahdollista.

Vaihtoehtoisesti kilpailuun osallistuvat kuvat voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen shotoniphone@apple.com, jolloin Apple pyytää nimeämään tiedostot muotoon etunimi_sukunimi_nightmode_iPhonemalli korvaten loppuosan käytetyllä puhelinmallilla.

Muokkaamattomien kuvien lisäksi kilpailuun kelpaavat myös muokatut kuvat. Apple voi rajata kilpailusta ulos kuvia niiden sisällön laittoman tai muuten asiattoman sisällön takia.

Osallistujien tulee olla vähintään 18-vuotiaita.

Kilpailun koko säännöt löytyvät tästä.