Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Android TV päivittyy - kotinäkymään uudistuksia

Android TV saa tällä viikolla uuden päivityksen.

Mukana on kolme uudistusta, Google tiedottaa.

Google esitteli loppuvuodesta 2020 Google TV:n, joka on uudistettu ja päivitetty versio Android TV:stä. Google TV:n lanseeraus on tuonut muutoksia myös Android TV:lle, ja jälleen on uudistusten aika. Tuorein päivitys tekee Android TV:n etusivusta Google TV:n tyyliä mukailevan tarjoten katselusuosituksia käyttäjän suosimista palveluista.

Listalla on muun muassa sisältöä, jonka käyttäjä itse on lisännyt katselulistalleen (Watchlist). Osin sisältö on samaa kuin Google-sovelluksen Tutki-näkymässä älypuhelimella, mutta mukana on myös käyttäjän aiempien mieltymysten mukaan luotuja suosituksia.

Mikäli ehdotetut nimikkeet eivät kiinnosta, voi suositusalgoritmia kouluttaa fiksummaksi Tinderiä muistuttavalla toiminnolla, jossa suosituksille annetaan peukku ylös- tai alaspäin sen mukaan, miellyttävätkö ne itseä vai ei.

“Sisältö-Tinder” auttaa mukauttamaan suosituksia paremmin omaa makua vastaaviksi.

Kolmas ja viimeinen uudistus tekee kotinäkymästä eläväisemmän sisällyttämällä trailereita suositellun sisällön yhteyteen. Kun kiintoisan nimikkeen valitsee, näkee välittömästi sitä esittelevän trailerin, joka tarjoaa lisätietoja esimerkiksi kyseessä olevasta elokuvasta. Trailerien automaattitoiston voi myös estää Android TV:n asetuksista.

Googlen mukaan Android TV:n päivityksen jakelu alkaa tämän viikon aikana. Se on tulossa käytännössä kaikille Android TV -laitteille Chromecasteja lukuun ottamatta.