Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Amazfit Bip S -urheilukello myyntiin Suomessa 89,90 euron hinnalla

Xiaomin kumppaneihin lukeutuvan Huamin Amazfit Bip S -urheilukello on tullut saataville Suomessa 89,90 euron suositushinnalla.

Amazfit Bip S on saatavana heti 89,90 euron kuluttajahintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Kello on pöly- ja vesitiivis 5ATM-luokituksen mukaisesti jopa 50 metrin syvyyteen asti ja sisältää 1,28-tuumaisen näytön 176×176 pikselin tarkkuudella. Kellossa on myös rannesykemittaus, GPS-paikannus ja se tukee ilmoituksia älypuhelimesta.

Amazfit Bip S.
Amazfit Bip S.

Edelliseen sukupolveen verrattuna sykeanturin mittausalue on kolminkertaistunut, LED-valon voimakkuus seitsemänkertaistunut ja sykemittauksen tarkkuus on parantunut 98 prosenttiin.

Amazfit Bip S -kellossa on myös Huamin PAI-terveydenseurantajärjestelmä, joka antaa vinkkejä parempaan hyvinvointiin. PAI (Personal Activity Intelligence) on terveyspisteytysjärjestelmä, joka mittaa fyysisen aktiivisuuden vaikutusta sydämeen ja opastaa pidempään, terveellisempään elämään.

Mukana on tuki kymmenelle eri harjoitusmuodon seurannalle, joita ovat muun muassa juoksu, pyöräily, uinti ja jooga.

Amazfit Bip S tarjoaa jopa 40 vuorokauden käyttöajan. Jatkuvassa GPS-käytössä akku kestää jopa 22 tuntia ja sen täyteen lataaminen käy 2,5 tunnissa.

Liikuntatoimintojen lisäksi Amazfit Bip S osaa kertoa sääennusteet sekä tuoda näytölle ilmoitukset ja viestit Android- ja iOS-älypuhelimista.