Älykkäät etäkokousratkaisut ja infonäytöt tekevät videopalavereista aiempaa laadukkaampia

Uudenaikainen infonäyttö on kokoushuoneen, toimistotilan ja hyvin varustellun kodin työhuoneen tärkeä varuste. Nykyaikaiset älykkäät ratkaisut, kuten Novo Connet -tuoteperhe tehostavat videoneuvottelua ja tekevät niiden sisällöstä aiempaa kiinnostavamman.

Etätyö tuli ryminällä ja bisnesmatkustamisen vähentyminen voi hyvinkin olla pysyvää. Tämän takia nykyiaikaisten kokousratkaisujen hankinta tulee monelle tarpeeseen.

Samalla uudet näytöt saa valjastettua moneen muuhunkin käyttöön ja toimistoissa tai isommissa ympäristöissä näyttöjä saa hallittua etäyhteydellä.

Videopalaverissä pidetyt esitykset tai brainstormaus muuttuu kiinnostavammaksi, kun näytölle piirretty ja kirjoitettu sisältö on aiempaa helpompaa peilata suoraan näkymään palaverissa.

Nykyiaikaiset infonäytöt toimivat Teamsissa, Zoomissa ja muissa yhteyspalveluissa omina päätteinään. Samalla kommunikointi paikan päällä esitystä seuraavien kanssa on luonnollisempaa, kun näyttö hoitaa taulun virkaa.

Kosketusnäyttö tekee ryhmätyöskentelystä entistä monipuolisempaa ja auttaa esittämään ideoita aiempaa helpommin.

Langattomuus edellä

Vivitektin NovoConnect-järjestelmään on helppo liittää useita laitteita langattomasti. Novon omien sovellusten lisäksi yhteys toimii nopeasti Google Castilla tai Applen laitteiden AirPlay-yhteydellä. Jos ei halua rasittaa omaa WLAN-verkkoa, saa kokonaisuuteen mutaan USB-yhteydellä kytkettävän vastaanottimen, joka tarjoaa suoran yhteyden tietokoneen ja NovoConnect-järjestelmän välillä.

Novo Touchin uutuuksissa on Android-käyttöjärjestelmä, joka tuo niihin saataville runsaasti erilaisia sovelluksia ja käytännössä kaiken, mitä Android-tabletille olisi muutenkin saatavilla.

Kokouskäyttöön kuuluu totta kai näytön lisäksi kamera ja äänikalusto. Paketissa näyttöjen kanssa myytävät kamerat ja äänentoistojärjestelmät integroituvat suoraan laitteistoon. Laadukas kuva ja äänentoisto ovat yritykselle hyvä käyntikortti näinä aikoina, kun verkon yli toteutettavat neuvottelut ovat yleistyneet. 

Järjestelmään kuuluvat kamerat toimivat 4K-tarkkuudella ja lähettävät laadukasta kuvaa esimerkiksi videoneuvottelujen aikana.

Neuvottelutilan päänäytöksi voi Novo Connect -kokonaisuudessa valita 65, 75 tai 86-tuumaisen kosketusnäytön, jossa on sisäänrakennettu Android ja tuki monille videokokouksiin sopiville toiminnoille, kuten puheenjohtajatilalle. Näyttömallien 4K-paneeli näyttää myös varsin hyvältä infonäyttökäytössä tarpeen tullen.

Palaveria ja esityksiä voi halutessaan tottakai seurata myös muilla päätelaitteilla. Novo Connect -sovellus on saatavilla useille alustoille, minkä lisäksi laitteet toimivat yhteen esimerkiksi Teamsin ja Zoomin kanssa.

Novo-kokonaisuuksien ehdoton vahvuus on laitteiden laaja ekosysteemi ja yhteistoiminta helposti hallittuna. Helposti hallittavat infonäkymät ja järjestelmän hyvä toiminta etäkokouksien aikana antavat yrityksestä hyvän kuvan.

Esimerkki Novo-ekosysteemin hyödyntämisestä. Näyttösarja on nykyisin NovoTouch EK.