Samsung säilyttää Galaxy S5 mini -älypuhelimessaan monet lippulaivamallista tutuista ominaisuuksista

Samsung esitteli viimeisimmästä lippulaivaälypuhelimestaan, Samsung Galaxy S5:stä yhtiölle tuttuun tapaan myös kooltaan pienemmän ja toiminnoiltaan hieman karsitumman lähes 200 euroa lippulaivamallia edullisemman version, Galaxy S5 minin.

Galaxy S5 mini on isoveljensä tapaan vesitiivis ja siitä löytyy sama sykesensori, sormenjälkitunnistin, virransäästötila, sekä tuki Samsungin älyrannekkeille. Puhelimen toiminnasta vastaavat hieman lippulaivamallia vaatimattomampi – mutta kuitenkin sujuvan käytön takaava 1.4GHz:n neliydinprosessori, Android 4.4 KitKat Samsungin omalla käyttöliittymällä, 4.5-tuumainen Super AMOLED-näyttö, 2100mAh akku, 16GB sisäistä muistia ja 1.5GB RAM:ia. Puhelimessa on myös 8-megapikselin takakamera ja 2.1 megapikselin etukamera, jotka molemmat kykenevät kuvaamaan videota FullHD–tarkkuudella.

Tarkemmat tuotetiedot

Galaxy S5 mini tulee myyntiin neljässä eri värissä: Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue ja Copper Gold. Myynti alkaa ensiksi Venäjällä ja se laajenee maailmanlaajuiseksi myöhemmin.