Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Monsteri-Nokian valttikortti: Liikkeentunnistus?

Microsoftin odotetaan jukistavan tämän vuoden puolella vielä muutaman uuden Windows Phone -puhelimen. Yksi niistä on erittäin suurella todennäköisyydellä seuraaja Lumia 1020:lle. Kyseinen puhelin tunnetaan 41 megapikselin kamerastaan, joka herätti paljon kiinnostusta kansainvälisessä mediassa.

Nykyisen Lumia 1020-mallin arvellaan saavuttavan pian pisteen, jonka jälkeen se ei enää valmisteta tai se ei saa uusia merkittäviä päivityksiä.Tätä on pidetty yllättävänä, onhan puhelin ollut myynnissä vasta hieman yli vuoden päivät.

Seuraajaa Lumia 1020:lle odotetaan loppuvuodesta. Huhut viittaavat julkistukseen marraskuussa. Tuleva lippulaivamalli tunnetaan tällä hetkellä työnimellä McLaren. Markkinoilla uskotaan, että Microsoft sisällyttää uutuuspuhelimeen liikkeentunnistustekniikkaa Xbox-pelikonsolista. Tekniikka on nimetty 3D Touchiksi. Microsoftin tavoitteena on korvata liikkeentunnistuksella fyysisten näppäinten ja kosketusnäytön käyttö. Puheluun voisi tekniikan avulla vastata kättä heilauttamalla.