Täyslangattomat Nokia Power Earbuds -nappikuulokkeet julki – latauskotelo tarjoaa jopa 150 tuntia käyttöaikaa

Nokia-puhelinyhtiö HMD Global on julkistanut tänään viiden uuden puhelimen Nokia 110:n, Nokia 2720 Flipin, Nokia 800 Toughin, Nokia 6.2:n ja Nokia 7.2:n lisäksi myös uudet täyslangattomat Nokia Power Earbuds -kuulokkeet.

Uutuuskuulokkeet ovat jatkoa aiemmille Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeille. Tällä kertaa on panostettu erityisesti latauskotelon akunkestoon.

Itse kuulokkeiden akunkesto on 5 tuntia mutta latauskotelosta kuulokkeet voidaan uudelleenladata HMD Globalin mukaan jopa 30 kertaa mahdollistaen näin yhteensä 150 tuntia käyttöaikaa. Latauskotelo on varustettu poikkeuksellisen kookkaalla 3 000 milliampeeritunnin akulla. Kummassakin kuulokkeessa on 50 milliampeeritunnin akku. Latauskotelon lataaminen onnistuu USB-C-liitännän kautta.

Power Earbuds -kuulokkeiden 6 millimetrin kaiutinkeloissa on käytetty materiaalina grafeenia.

Kuulokkeet on kestävyydeltään IPX7-luokiteltu eli ne on testattu vesitiiviiksi 1 metrin syvyyteen asti 30 minuutin ajan.

Paritettuun laitteeseen kuulokkeet yhdistyvät Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Kuulokkeissa on myös kosketustunnistus, mikä mahdollistaa myös esimerkiksi Google Assistantin käytön.

Värivaihtoehtoja kuulokkeista ovat musta Charcoal Black sekä harmaa Light Grey. Kuulokkeiden mitat ovat 25 x 23 x 23,8 millimetriä ja latauskotelon 79 x 48,5 x 31 millimetriä.

Nokia Power Earbuds -kuulokkeet ovat tulossa saataville lokakuusta. Suositushinta Suomessa on 129 euroa.

Nokia Power Earbuds -kuulokkeet ja latauskotelo Light Gray -värissä.
Nokia Power Earbuds -kuulokkeet ja latauskotelo Light Gray -värissä.