Sonylta kahdet uudet kuulokkeet: täyslangattomat napit ja edullisemmat vastamelukuulokkeet

Sony on vastikään esitellyt kahdet uudet kuulokkeet, täyslangattomat Sony WF-XB700 -nappikuulokkeet ja vastamelutoiminnolla varustetut Sony WH-CH710N -sankakuulokkeet.

Sony WF-XB700 -kuulokkeet ovat täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka tarjoavat yhdellä latauksella noin yhdeksän tunnin, tai mukana toimitettavan latauskotelon kanssa 18 tunnin käyttöajan. Kuulokkeet ovat osa Sonyn Extra Bass -sarjaa, ja äänenlaadun luvataan olevan korkealla tasolla.

Vastamelutoimintoa kuulokkeissa ei ole, mutta ne on suojattu roiskeilta IPX4-luokituksen mukaisesti. Kuulokkeet eivät tue eleohjausta, vaan esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätämiseen on omat painikkeensa.

Sony WF-XB700 -kuulokkeet on nyt julkaistu, ja ne ovat saatavilla Sonyn verkkokaupasta 150 euron hintaan. Värivaihtoehtoja ovat musta ja sininen.

Sony WH-CH710N -hälynpoistokuulokkeet.
Sony WH-CH710N -hälynpoistokuulokkeet.

Sony WH-CH710N -sankakuulokkeet puolestaan sisältävät nyt kahden mikrofonin ja tekoälyn avulla toteutetun vastamelutoiminnon, jota on parannettu sitten vuonna 2018 julkaistun edeltäjämallin. Kuulokkeet tarjoavat yhdellä latauksella jopa 35 tunnin käyttöajan, Sony kertoo. Vain kymmenen minuutin latauksella saa noin tunnin kuunteluaikaa.

Kuulokkeissa on myös erillinen tila, jossa ympäristön äänet päästetään osin läpi turvallisen kuuntelukokemuksen varmistamiseksi. Kuulokkeet ovat säädettävissä päähän sopiviksi, minkä lisäksi ne voi taittaa kokoon, kun niitä ei käytä. Ulkoisesti muotoilua on nykyaikaistettu hieman, ja WC-CH710N-kuulokkeet ovat Sonyn aiempia sankakuulokkeita virtaviivaisemmat.

Sony WC-CH710N -kuulokkeet ovat nyt tilattavissa Sonyn verkkokaupasta 150 euron hintaan. Värivaihtoehtoja ovat musta, valkea ja sininen.