Sony esitteli kahdet uudet kuulokkeet - WF-C500- ja WH-XB910N julki

Sonyn kuulokevalikoima on täydentynyt kaksilla uusilla langattomilla kuulokkeilla.

Sony WH-XB910N-kuulokkeet ovat sankamalliset, WF-C500-kuulokkeet taas edulliset napit.

Sony WH-XB910N -kuulokkeissa on peräti 30 tunnin kuunteluaika yhdellä latauksella, minkä lisäksi japanilaisvalmistaja itse nostaa suurimmaksi myyntivaltiksi Extra Bass -ominaisuuden. Äänimaailman luvataankin olevan ”klubimainen”, minkä lisäksi taustamelun vaimennusta on kohennettu.

Sony kuvailee äänentoistoa klubimaiseksi kehuen etenkin bassoa.

WH-XB910N-kuulokkeet tukevat musiikkikappaleiden korkeat äänitaajuudet lähemmäs alkuperäistä tallennetta vastaavaa tasoa palauttavaa DSEE-tekniikkaa sekä Adaptive Sound Controlia, jolla käyttäjä voi mukauttaa äänitoiston mieleisekseen monipuolisin valinnoin.

Sony WH-XB910N -kuulokkeet julkaistaan mustana ja sinisenä. Suositushinta on 200 euroa, ja myynti alkaa lokakuussa. Lisätietoja on saatavilla Sonyn tuotesivuilta.

Sony WF-C500 -kuulokkeet.

Sonyn WF-C500-kuulokkeet sen sijaan ovat täyslangattomat ja nappimalliset. Kuulokkeet tarjoavat kymmenen tunnin käyttöajan yhdellä latauksella latauskotelon nostaessa akunkeston 20 tuntiin. Sony WF-C500 sopii hikisellekin lenkille IPX4-roisketiiviyden ansiosta, ja käyttöergonomiaa kuvaillaan mukavaksi pitkiinkin sessioihin.

Sony kehuu edullisten kuulokkeiden äänenlaatua tinkimättömäksi, ja mukana on sekä DSEE- että Sony 360 Reality Audio -tuki. Kuulokkeilla voi käyttää myös pikaeleitä esimerkiksi kappaleiden välillä hyppelemiseen ja puheluihin vastaamiseen.

Suositushinta on 80 euroa.

Myyntipakkaukseen sisältyy itse kuulokkeiden ja latauskotelon lisäksi vaihtosilikonit ja USB-C-piuha latausta varten. Muuntaja on kuitenkin hankittava erikseen.

Sony WF-C500 on edullinen vaihtoehto, ja esimerkiksi aktiivista taustamelutoimintoa niissä ei olekaan. Ne ovat kuitenkin yhteensopivat Sony Headphones Connect -älypuhelinsovelluksen kanssa, joten äänimaailmaa voinee mukauttaa ainakin jonkin verran.

Kuulokkeiden värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen, mint ja peach. Myynti alkaa lokakuussa 80 euron suositushintaan. Lisätietoja on saatavilla Sonyn tuotesivuilta.