Razer julkisti täyslangattomat Hammerhead X -nappikuulokkeet - varustettu LED-valoilla ja matalan viiveen pelitilalla

Pelaajille suunnatuista tuotteistaan tuttu Razer on julkistanut uudet täyslangattomat Hammerhead True Wireless X -nappikuulokkeet.

Uutuuskuulokkeet ovat jo tilattavissa Razerin omasta verkkokaupasta 89,99 euron hinnalla.

Razer Hammerhead True Wireless X -kuulokkeet erottuvat täyslangattomien nappikuulokkeiden massasta vihreillä LED-valoillaan. Razer-logon malliset valot löytyvät kuulokkeiden ulkopinnasta, jotka toimivat myös tunnistusalueina kosketustoiminnoille. Valaistusefektit ja kirkkaus ovat säädettävissä.

Razer Hammerhead True Wireless X -kuulokkeissa on halkaisijaltaan 13 millimetrin kaiutinelementit. Taajuusvaste on 20 hertsistä ja 20 kilohertsiin ja maksimiteho 8 milliwattia.

Kuulokkeet tukevat viimeisintä Bluetooth 5.2 -yhteyttä ja erillisessä pelitilassa kuulokkeiden vasteajaksi kerrotaan vain 60 millisekuntia. Kuulokkeissa pieni vasteaika on tärkeää erityisesti pelatessa, jossa äänimaailman tulisi toimia synkronissa pelin tapahtumien ja painallusten kanssa. Tuetut äänikoodekit ovat perinteiset SBC ja AAC.

Akunkestoksi valaistus päällä itse kuulokkeille kerrotaan 6 tuntia ja yhdessä latauskotelon kanssa 24 tuntia. Ilman valaistusta toiminta-ajat pitenevät vastaavasti 7 ja 28 tuntiin.

Kummankin kuulokkeen paino on 10 grammaa ja latauskotelon 42 grammaa.

Kosketustoiminnoilla voi hallita puheluja, äänenvoimakkuutta tai esimerkiksi aktivoida pelitilan. Kuulokkeet tukevat Android-laitteissa myös Fast Pair -pikaparitusta. Kuulokkeiden Razer Audio -hallintasovellus puolestaan on saatavilla sekä Androidille että Applen iOS:lle.