Punainen OnePlus 6 julki: myynti alkaa 10. heinäkuuta 569 euron hintaan - ennakkomyyntiin samantien

OnePlus on julkistanut OnePlus 6:sta uuden punaisen värivaihtoehdon.

OnePlus 6 on aiemmin ollut saatavilla kiiltävänä mustana Mirror Blackina, mattapintaisena Midnight Black -mustana sekä valkoisena Silk White Limited Edition -värinä ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Lisäksi valituilla markkinoille, muttei Suomessa, on ollut saatavilla myös hiilikuitutekstuurinen Avengers-erikoisversio.

Punainen OnePlus 6 tulee saataville ainoastaan 8 gigatavun RAM-käyttö- ja 128 gigatavun tallennusmuistilla varustettuna ympäri maailman ensi viikosta alkaen. Euroopassa ja Yhdysvalloissa myynti alkaa tiistaina 10. heinäkuuta. Ennakkomyynti alkaa jo samantien tänään.

OnePlus 6:n hinta punaisena on sama kuin muillakin värivaihtoehdoilla samalla muistimäärällä, eli Euroopassa 569 euroa. OnePlus 6:n edullisin 519 euron vaihtoehto 6 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistilla on saatavana ainoastaan Mirror Black -värisenä.

Suomessa OnePlus 6, jatkossa myös punaisena, on saatavilla OnePlussan oman verkkokaupan lisäksi Elisalta ja Telialta.

Punainen OnePlus 6 ei eroa muista ominaisuuksiltaan, joten sekin sisältää muun muassa 6,28 tuuman Optic AMOLED -näytön lovella näytön yläreunassa, Qualcommin Snapdragon 845 -huippujärjestelmäpiirin, 16+20 megapikselin kaksoiskameran sekä OnePlussan oman pikalatauksen.

Uusi punainen väri on vaatinut uusia työstötapoja, jotta siitä on saatu kehitettyä halutun puhdas. "Saavuttaaksemme "meripihkamaisen" syvyyden, käytimme uutta päällystysprosessia, jota ei ole ikinä ennen yritetty älypuhelinalalla. Tuloksena on punainen, joka on elegantimpi ja jättää vahvan tunteen laadusta ja arvosta", kertoo OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau.

"Toinen kohtaamamme haaste oli riittävästi kasvattaa punaisen pinnoitteen kirkkautta. Kirkkaan pinnoitteen siälyttämiseksi design-tiimi sisällytti puhelimeen höyrystetyn kirkastavan pinnan, jonka tekeminen kristallinkirkkaaksi maksaa noin 5 dollaria. Tuloksena on kiiltävä, läpinäkyvä kerros punaisen pinnoitteen päällä."