Microsoft julkisti Surface Headphones 2 -kuulokkeet – myös Surface Earbuds -kuulokkeet vihdoin myyntiin

Microsoft on julkistanut uudet Surface Headphones 2 -sankakuulokkeensa. Kuulokkeissa on paranneltu akunkesto, kehittynyt taustamelunsuodatus ja edeltäjää alhaisempi hinta.

Microsoftin Surface Headphones 2 -kuulokkeet julkaistaan Suomessa 5. kesäkuuta hintaan 279,99 euroa. Samalla Microsoft kertoi myös aiemmin julkistamiensa Surface Earbuds -nappikuulokkeidensa myynnistä, joka alkaa Suomessa 12. toukokuuta hintaan 219,99 euroa.

Uunituoreet Surface Headphones 2 -kuulokkeet tarjoavat jopa 20 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Kuulokkeiden akku täyttyy vajaassa kahdessa tunnissa, ja jo viiden minuutin lataus tarjoaa lähes tunnin kuunteluaikaa.

 

Sankakuulokkeet sisältävät etenkin toimisto-oloihin suunnitellun taustamelun suodatuksen yhteensä 13 mukautettavalla suodatustasolla. Kuulokkeissa on kosketuspinnat puheluiden aloittamista, lopettamista ja musiikkitoiston hallintaa varten, ja ne tukevat nopeita Bluetooth 5.0 -yhteyksiä. Surface Headphones 2 -kuulokkeissa on myös tuki Office-sovellusten sanelutoiminnolle ja useille virtuaaliavustajille.

Microsoftin mukaan kuulokkeiden tarjoama äänenlaatu on niin ikään nyt entistä paremmalla tasolla. Kuulokkeet ovat saatavilla harmaan lisäksi mattamustana, ja niiden kuulokeosat kääntyvät 180 astetta. Näin sankaosan voi kätevästi kääntää vaikkapa kaulalle näin halutessaan.

Microsoft julkisti uusien kuulokkeidensa kanssa samanaikaisesti myös pienikokoisen Surface Go 2 -tablettilaitteen.