Kolmet uudet täyslangattomat Adidas-nappikuulokkeet julki - taustalla sama firma kuin Marshall-kuulokkeissa

Adidas-kuulokkeet tarjoavat vaihtoehtoja eri hintaluokissa.

Täyslangattomia nappikuulokkeita julkaistaan tätä nykyä ennätystahtiin, ja nyt myös uusia Adidas-brändättyjä kuulokkeita on esitelty kolmin kappalein. Taustalla on sama yhtiö kuin Marshall-kuulokkeissa, Zound Industries.

Adidas-brändin uutuuskuulokkeet on kaikki suunnattu aktiiviseen elämäntapaan, ja niiden kuvataan sopivan hyvin vaikkapa kuntosalilla käytettäväksi. Kolmikon kehittynein malli on Adidas Z.N.E. 01 ANC, joka nimensä mukaisesti tukee aktiivista taustamelun vaimennusta.

Adidas Z.N.E. 01 ANC:ssä on aktiivinen taustamelutoiminto.

Adidas Z.N.E. 01 ANC:n käyttöaika yhdellä latauksella on 4,5 tuntia ja 15,5 tuntia latauskotelon tukemana. Kuulokkeet ovat roisketiiviit (IPX5) ja tukevat melunpoiston lisäksi myös ääniä läpi päästävää kuuntelutilaa.

Kuuden millimetrin kaiutinelementeillä varustetut Adidas Z.N.E. 01 ANC -kuulokkeet maksavat Adidaksen verkkokaupassa 189 euroa.

Adidas Z.N.E. 01 on uutuuskolmikon edullisin valinta.

Adidas Z.N.E. 01:ssä tai FWD-02 Sportissa ei puolestaan ole aktiivista taustamelutoimintoa. Ensin mainittu sisältää 12 millimetrin kaiutinelementit sekä viiden tunnin käyttöajan, jonka kotelo nostaa 20 tuntiin.

Kolmikon sporttisin valinta on FWD-02 Sport, jonka käyttöaika on vastaavasti kuusi tai 19 tuntia. Ne tukevat taustaäänen läpi päästävää kuuntelua, mutta taustamelutoimintoa niissä ei ole. Vesitiiviys on IPX5-tasolla, kuten kaksissa muissakin uusissa Adidas-napeissa.

Adidas FWD-02 Sportin muotoilu poikkeaa muista.

Adidas Z.N.E. 01 -kuulokkeet maksavat verkkokaupassa 99 euroa. Adidas FWD-02 Sportit puolestaan ovat tilattavissa 169 euron hintaan.