Huawein uusi Band 4 -aktiivisuusranneke latautuu suoraan USB-liitännästä ilman kaapelia – hinta Suomessa 44,90 euroa

Huawei on esitellyt tällä viikolla myyntiin tuomiensa Watch GT 2 -kellojen lisäksi myös uuden Huawei Band 4 -aktiivisuusrannekkeen.

Uuden Huawei Band 4:n merkittävin erikoisuus on sen sisältämä perinteisen USB-A-tyypin liitin, jonka avulla aktiivisuusrannekkeen akun lataaminen käy helposti liittämällä laite suoraan USB-liitäntään. Latausaika tyhjästä täyteen on noin 1,5 tuntia.

Huawei Band 4:ssä on 0,96 tuuman TFT-kosketusvärinäyttö 80×160 pikselillä, yksi painike, anturit liikkumisen seurantaan, sykemittari ja Bluetooth 4.2 -yhteys. Painoa on 24 grammaa. Vedenkestävyys on 5ATM-luokiteltu eli laite on upotuskestävä 50 metrin syvyyteen asti.

Huawei Band 4 mahdollistaa aktiivisuuden sekä harjoitusten seurannan. Erilaisia harjoitusvaihtoehtoja on yhdeksän erilaista. Unen seurannan osalta Huawei TruSleep 2.0 tarkkailee sykettä unen aikana ja tunnistaa neljä unen vaihetta ja analysoi unen laatua, tunnistaen kuusi erilaista unettomuuteen liittyvää ongelmaa. Lisäksi Huawei Band 4 näyttää ilmoituksia älypuhelimesta sekä sisältää toiminnot puhelimen etsimiseen ja kameran kaukolaukaisuun.

Huawei lupaa Band 4:lle 7-9 päivän toiminta-ajan riippuen sykemittauksen ja unen seurannan käytöstä, kun näytön aktivointi rannetta nostamalla on pois päältä. Yleisesti Huawei kertoo Band 4:n toiminta-ajaksi myös kuusi päivää tavanomaisella käytöllä.

Huawei Band 4:n hinta Suomessa on 44,90 euroa. Tarjolla on kolme värivaihtoehtoa – musta, vaaleanpunainen ja auringonnousu. Rakenne on muovia ja rannekkeet silikonikumia.

Laite on käytettävissä sekä Android- että iPhone-puhelinten kanssa (vähintään Android 4.4 tai iOS 9.0).

Huawei Band 4 on esitelty Kiinan markkinoille myös Honor Band 5i -mallinimellä.

Huawei Band 4:n lataus onnistuu suoraan USB-liitännästä.
Huawei Band 4:n lataus onnistuu suoraan USB-liitännästä.