Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Onko seuraavan OnePlus-puhelimen lanseeraus jo luultua lähempänä? Tämän verran OnePlus 6:sta jo tiedetään

OnePlus-puhelimet ovat Elisan myymänä Suomessa hyvin suosittuja, joten myös seuraavaa uutuutta OnePlus 6:ta odotetaan jo innokkaasti.

Tuorein OnePlus 6 -vuoto – näyttökuvat AnTuTu-suorituskykytestistä – tuovat vahvistusta aiemmille vuotokuville itse puhelimesta. Android Central -sivuston julkaisemat AnTuTu-kuvat vahvistavat OnePlus 6:n hyvän suorituskyvyn Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin siivittämänä – testitulos oli ennätykselliset 275 610 pistettä – mutta myös nähtävästi näytön yläreunan loven. Näytön yläreunan tavallista korkeammassa tilapalkissa kellonaika on siirretty vasempaan reunaan ja keskelle on jätetty tilaa lovelle.

Näyttökuvien kuvasuhde on 19:9. Todennäköinen näyttötarkkuus OnePlus 6:ssa on näin 2220×1080 pikseliä.

Väitetty OnePlus 6 nähtiin alta löytyvissä vuotokuvissa viime viikolla. Kuvissa nähtiin puhelin etupuolen laajasti kattavalla näytöllä ja lovella puhelimen yläreunassa etukameralle ja muille komponenteille. Takaa puhelin on lasikuorinen. Kaksoiskamera on sijoitettu keskilinjaan ja ovaalin muotoinen sormenjälkilukija sen alapuolelle. Lisäksi takana on OnePlus-logo.

Näytöllä kuvissa näkyvät myös tiedot 6 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistista sekä Android 8.1.0 -käyttöjärjestelmäversiosta. Aiemmat OnePlus 5 ja OnePlus 5T ovat olleet saataville myös 8 ja 128 gigatavun muistiversiona, ja myös OnePlus 6:stä nähtäneen kaksi erihintaista versiota.

Vaikka OnePlus 6:sta näyttää olevan tulossa lasikuorinen, toistaiseksi on epäselvää, tuleeko puhelin kuitenkaan tukemaan langatonta latausta. Myös kaksoiskameran yksityiskohdat ovat hämärän peitossa.

OnePlus 6:n myyntiintuloa on odoteltu OnePlussan toimitusjohtajan Pete Laun kommenttien perusteella jälleen vasta kesäkuulle, mutta vuotojen yleistyminen jo nyt voisi kieliä myös hieman varhaisemmasta aikataulusta.

Väitetty OnePlus 6 vuotokuvissa.
Väitetty OnePlus 6 vuotokuvissa.