Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: Tässä ovat Samsungin uudet täyslangattomat Galaxy Buds Live -kuulokkeet kolmessa eri värissä

Samsungilta on monien muiden uutuuslaitteiden ohella tulossa aivan lähiaikoina myös uudet täyslangattomat Galaxy Buds Live -kuulokkeet.

Nyt kuulokkeet ovat paljastuneet kolmena eri värivaihtoehtona vuotaja Evan Blassin vuotamassa Samsungin virallisessa markkinointikuvassa.

Uudet kuulokkeet on tunnettu myös koodinimellä Bean ja mallikoodilla SM-R180. Aiemmasta uudet Samsung-kuulokkeet eroavat siinä, ettei niissä enää ole korvakäytävän sulkevia silikonikumitulppia. Kuulokkeiden pyöristetty muotoilu erottuu täyslangattomien kuulokkeiden massasta, kuten myös asetustapa korvaan.

Mustan ja valkoisen värin lisäksi kuulokkeet ovat tulossa saataville uudessa pronssivärissä, joka tullaan näkemään myös Samsungin muissa uutuuksissa, kuten jo paljastuneet kuvat ovat kertoneet Galaxy Note20 Ultran ja vuotokuvat Galaxy Z Flip 5G:n osalta.

Aiempien tietojen mukaan kuulokkeiden pituus on noin 2,8 senttimetriä. Niissä pitäisi olla kaksi kaiutinelementtiä ja myös useita mikrofoneja. Akun kestosta tai muista teknisistä yksityiskohdista ei ole vielä tietoa.

Samsungin uusien kuulokkeiden julkistusta odotetaan mahdollisesti jo heinäkuun aikana ja viimeistään 5. elokuuta, jolloin Samsung järjestää seuraavan suuren Galaxy Unpacked -julkistustilaisuutensa – tällä kertaa verkkotapahtumana.

Samsungin Galaxy Buds Live -kuulokkeet. Kuva: evleaks / Evan Blass.
Samsungin Galaxy Buds Live -kuulokkeet. Kuva: evleaks / Evan Blass.