Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: Samsungin tuleva Galaxy Watch Active2 -älykello uusissa markkinointikuvissa

Samsung on kertonut julkistavansa vielä ennen ensi viikon torstain odotettua Galaxy Note10 -huippupuhelinjulkistusta tiistaina 5. elokuuta uuden Galaxy Watch Active2 -älykellon.

Nyt Galaxy Watch Active2 on paljastunut jälleen uusissa, AndroidHeadlines-sivuston paljastamissa virallisissa markkinointikuvissa. Ne kertovat nyt laitteen rakenteesta eri kuvakulmista. Lisäksi sininen värivaihtoehto nähdään nyt kuvissa ensi kerran.

Älykello Galaxy Watch Active2 tulee jatkamaan alkuperäisen Galaxy Watch Activen eleganttia tyyliä.

Samsung Galaxy Watch Active2 eri väreissä: Kuva: AndroidHeadlines.
Samsung Galaxy Watch Active2 eri väreissä: Kuva: AndroidHeadlines.

Huhujen mukaan Galaxy Watch Active2 tulisi alkuperäisestä poiketen saatavilla kahdessa koossa, jotka olisivat 40 ja 44 millimetriä. Lisäksi Galaxy Watch Active2:n uudistuksiin odotetaan lukeutuvan EKG-sydänsähkökäyrämittauksen sekä kaatumistunnistuksen.

Käyttöliittymän suhteen Samsungin ennustetaan palaavan Watch Active2:n myötä takaisin ainakin osittain näytön pyörittämiseen perustuvaan käyttöliittymään. Poiketen kuitenkin aiemmista kelloista, ei Watch Active2 sisällä fyysistä näytön ympärillä pyörivää kehystä. Tämän sijaan Watch Active2:n näytön reunuksen ennustetaan tunnistavan kosketuksen, jolloin esimerkiksi valikoita voisi selata yksinkertaisesti liu’uttamalla sormea näytön reunaa pitkin.

Pienemmässä mallissa näytön koko on 1,2 tuumaa ja suuremmassa 1,4 tuumaa. Näytön koosta riippumatta käytössä on Super AMOLED -näyttöteknologia ja näytön tarkkuus on 360×360 pikseliä. Suojalasiksi Samsung on valinnut Corningin Gorilla Glass DX+:n. Vedenkestävyydeltään Galaxy Watch Active2:n odotetaan olevan edelleen 5ATM-luokiteltu eli kestävän sukelluksen 50 metrin syvyyteen asti.

Teknisten tietojen osalta Galaxy Watch Active2:n odotetaan käyttävän edelleen Samsungin omaa Exynos 9110 -piiriä ja mallista riippuen sisältävän joko 768 megatavua (Bluetooth-versio) tai 1,5 gigatavua (LTE-versio) RAM-käyttömuistia. Sisäistä tallennusmuistia kellossa on mallista riippumatta 4 gigatavua. Teknisenä uudistuksena kellon Bluetooth-yhteys toimisi uudella 5.0-versiolla.

Aiemmin vuotaneessa, alta löytyvässä kuvassa Galaxy Watch Active2 on nähty myös nahkarannekkeella ja punaisella rinkulalla pyöreässä painikkeessa. Tämän on arveltu olevan merkki 4G LTE -mobiiliverkkotuesta, joka on tulossa vaihtoehdoksi Galaxy Watch Active2 -mallistoon.

 

Samsung Galaxy Watch Active2 aiemmassa vuotokuvassa.