Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: Samsungin tuleva Galaxy Watch Active2 -älykello paljastui markkinointikuvassa

Samsungin tuleva älykello Galaxy Watch Active2 on paljastunut uudessa virallisessa markkinointikuvassa, joka on vuotanut verkkoon. Oheisen kuvan julkaisi Android Headlines -sivusto.

Galaxy Watch Active2:n julkistus tapahtunee Samsungin Galaxy Note10 -huippupuhelinten rinnalla. Samsung järjestää julkistustilaisuuden 7. elokuuta. Myös Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+ -älypuhelimet ovat vuotaneet jo markkinointikuvissa aiemmin tällä viikolla.

Galaxy Watch Active2 nähdään uudessa kuvassa nahkarannekkeella varustettuna. Ulkoisesti Galaxy Watch Active2 tulee jatkamaan alkuperäisen Galaxy Watch Activen eleganttia tyyliä. Kyljen painikkeista alemmassa on nyt punainen reunus, jonka on spekuloitu voivan olevan mobiiliverkkoyhteyttä tukevan version tunnusmerkki.

Galaxy Watch Active2 on aiemmin nähty jo myös live-vuotokuvissa.

Huhujen mukaan Galaxy Watch Active2 tulisi alkuperäisestä poiketen saatavilla kahdessa koossa, jotka olisivat 40 ja 44 millimetriä. Lisäksi luotettavana lähteenä tunnettu SamMobile on kertonut Galaxy Watch Active2:n uudistuksiin lukeutuvan EKG-sydänsähkökäyrämittauksen sekä kaatumistunnistuksen.