Esittelyssä edullisemmat näytöt monipuoliseen kotikäyttöön

Tietokoneiden ulkoisten näyttöjen tarjonta on laaja. Kun lähtee etsimään itselleen pc-näyttöä, on monia tekijöitä, jotka tulisi ottaa huomioon. Hintaluokasta riippumatta on tärkeää löytää näyttö, joka vastaa omia tarpeita ja käyttötarkoitusta.  

Parin sadan hintaluokastakin löytyy helposti näytöt eri käyttötarpeiden mukaan. Esittelyssä ovat etenkin pelaajille tarkoitettu Lenovo G27-30, laajemmille liitännöillä varustettu HP Omen 25 sekä yleiskäyttöön sopiva  Asus VP279HE.

Kaikissa kolmessa on kohtuullinen näytön koko, tarjoten laajan ja immersiivisen katseluelämyksen. Niiden Full HD -resoluutio takaa terävän ja selkeän kuvanlaadun. Vasteaika vaihtelee yhdestä neljään millisekuntiin, mikä tekee näytöistä erityisesti pelaamiseen sopivia. Lisäksi korkea virkistystaajuus mahdollistaa sulavan pelikokemuksen. Nämä näytöt sisältävät myös ominaisuuksia kuten AMD FreeSync™ -tekniikkaa sujuvoittamaan pelikokemusta. 

Monipuoliset liitännät, kuten HDMI, DisplayPort ja USB-portit, mahdollistavat erilaisten laitteiden yhdistämisen. Lisäksi näytöissä on ohut ja tyylikäs muotoilu, joka sopii moniin ympäristöihin. Kaiken kaikkiaa nämä ovat ihannteellisia niille, jotka arvostavat laadukasta kuvaa ja suorituskykyä sekä suhteellisen edullista hintaa.

Lenovo G27-30 pelinäyttö

Lenovo G27-30 on erityisen korkea, 165 Hz:n virkistystaajuus, joka takaa sulavan pelikokemuksen ja nopean kuvanvaihdon. Tämän lisäksi 27 tuuman näytön yhden millisekunnin  vasteaika huolehtii terävistä yksityiskohdista ja vähentää liikkeen sumentumista. Näytön 350 nitin kirkkaus tarkoittaa, että näyttö tuottaa selkeän kuvan myös kirkkaissa olosuhteissa. AMD FreeSync™ Premium -ominaisuus tuo lisää sulavuutta pelikokemukseen poistamalla kuvan repeilyn ja nykimisen. Lenovo Artery -ohjelmiston ansiosta käyttäjät voivat määritellä useita profiileja erilaisiin tarpeisiin. Vaikka Lenovo G27-30 onkin suunniteltu erityisesti pelaamiseen, se soveltuu mainiosti myös yleiseen käyttöön, kuten videoiden katseluun ja musiikin kuunteluun, laadukkaan kuvan ja kirkkauden ansiosta.

Tuote saatavilla Teknavi.com-verkkokaupassa.

HP Omen 25 monipuolisilla liitännöillä

HP Omen 25 24,5″ on varustettu 144 Hz virkistystaajuudella ja kiitettävällä yhden millisekunnin vasteajalla, joka takaa pelaajille erittäin sulavan pelikokemuksen erityisesti nopeatempoisissa peleissä. Myös HP Omenista löytyy kuvan nykimisen poistava AMD FreeSync™ -ominaisuus, mikä parantaa pelikokemusta huomattavasti. Silmien hyvinvointia ajatellen näyttö on varustettu Low Blue Light -ominaisuudella, joka vähentää sinisen valon haitallisia vaikutuksia. Vaikka HP Omen 25 on pääasiallisesti suunniteltu pelaamiseen, sen laajat ja monipuoliset liitännät tekevät siitä erinomaisen valinnan myös niille, jotka haluavat yhdistää useita laitteita samaan näyttöön.

Tuote saatavilla Teknavi.com-verkkokaupassa.

Asus VP279HE monipuolisella käytettävyydellä

Asus VP279HE:n 27-tuumainen PS-paneeli takaa erinomaisen katselukulman ja tarkan väritoiston. Virkistystaajuutena 75 Hz sopii sekä pelaamiseen että tavalliseen käyttöön. Näytön ohut ja kehyksetön muotoilu saa sen soveltumaan moneen ympäristöön. Silmien mukavuutta ajatellen Asus on varustanut näytön ASUS Eye Care -teknologialla, joka auttaa vähentämään silmien rasitusta. Liitännöissä näyttö tarjoaa monipuolisuutta, sisältäen HDMI:n, VGA:n sekä erillisen kuulokeliitännän. Monipuolisen käytettävyytensä ansiosta, Asus VP279HE on mainio valinta niin työskentelyyn, peruspelaamiseen kuin multimediaankin. 

Tuote saatavilla Teknavi.com-verkkokaupassa.

Lue myös
Koeajo: Kia EV9 tarjoaa Vauhtikaksikon vuodelle mielettömän lopetuksen

Edullisista pikkuautoista viisimetriseen maasturiin – Kian ensimmäiset 20 vuotta Suomessa ovat olleet menestyksekkäitä

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta.