Nyt laulatetaan bokserikutosta – uusi Porsche 911 GT3 RS Walter Röhrlin ja Markku Alénin käsittelyssä

Teknavin vauhtikaksikon seikkailut jatkuvat Lapin lumilla Porschen parissa. Kauden kolmannessa jaksossa Markku Alén tutustuaa vanhan tallikaverinsa Walter Röhrlin kanssa uuteen Porsche 911 GT3 RS:ään.

Valitse kaikki tarvitsemasi autoilun palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Klikkaa All In One >>>

Porsche julkaisi helmikuussa uudistuneen version kireästi 911 GT3 RS:stä. Teknavi pääsi ensimmäisten joukossa tutustumaan mielenkiintoiseen uutuuteen ja paikalle lähetettiin luonnollisesti Teknavin vauhtikaksikko. Paikalla oli auton lisäksi toinenkin yllätys. Markku Alénin vanha tallikaveri ja kaksinkertainen rallin maailmanmestari Walter Röhrl työskentelee Porschelle ja on ollut mukana uudistetun ratahirmun kehityksessä.

Porschen uutuuden voimanlähteenä toimii 4,0-litrainen vapaasti hengittävä bokserikutonen, joka tuottaa 520 hevosvoimaa. Lähes ratavalmis auto soveltuu myös hyvin jääradalle, ja tämä todistetaan myös kahden rallilegendan toimesta.

Risto Virtanen testaa jaksossa Mercedeksen E-sarjan ensimmäisen pistokehybridin, ja koeajossa on virtaviivaisella muotoilulla ja hybriditekniikalla kompaktien katumaasturien ostajia kalasteleva Toyota CH-R.

Alapuolella tunnelmia kauden kolmannesta jaksosta

Kolmannen jakson ensiesitys ma 9.4. klo 22.35 MTV3. Uusinnat ke 11.4. klo 14.00 ja ma 16.4. klo 13.30 MTV3.