Volkswagen intoutui irrottelemaan – T-Rocista luvassa avoversio

Valitse kaikki tarvitsemasi autoilun palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Klikkaa All In One >>>

Volkswagenin uusi MQB-pohjalevyyn perustuva T-Roc on monella tavalla uuden aikakauden Volkswagen. Se tarjoaa merkille poikkeuksellisen monipuolisia personointimahdollisuuksia, ja on muotoilullisesti piristävä poikkeus sisarmalliensa rinnalla. Eilen vahvistetun tiedon mukaan T-Rocin mallisto saa täydennystä parin vuoden päästä persoonallisella katumaasturin avoversiolla.

T-Rociin pohjautuvat avoauto on osa Volkswagenin katumaasturimalliston kasvusuunnitelmia. Vuoteen 2020 mennessä valmistaja esittelee 20 uutta SUV-mallia, ja merkin kokonaismyynnistä noin 40 prosenttia tulee olemaan erilaisia katumaasturimalleja.

Uusi kompakti avomaasturi on tarkoituksena tuoda markkinoille vuoden 2020 toisella puoliskolla. On mielenkiintoista nähdä, alkaako kyseinen autoluokka kasvaa laajemmassakin mittakaavassa. Volkswagenin idea ei nimittäin ole uusi, sillä Range Rover esitteli 2016 avokattoisen Evoque Convertiblen. Ainakin Volkswagenin julkaiseman kuvan perusteella tyylillisesti autot osuvat varsin lähelle toisiaan.

Kuvat: Valmistaja

Lue myös:
Koeajossa rohkea Volkswagen T-Roc – vaihtoehto varovaiselle
Todellinen erikoisuus ajossa – tässä autossa on automaailman suurin kangaskatto