Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Skoda odottaa Kodiaqilta paljon – hintahaarukka jo selvillä

Katumaastureita, katumaastureita ja katumaasteita. Ei ole epäselvää, mikä autoluokka kasvaa edelleen kovaa vauhtia. Tähän ollaan reagoitu myös Skodan tuotekehitysosastolla.

Syyskuun alussa esitelty Kodiaq aloittaa Skodan katumaasturiuudistuksen. Isokokoinen Kodiaq on Skodalle kokonaan uuden kokoluokan auto. Heti ensi vuonna Skoda jatkaa uudistamislinjaa, kun putkesta on lupa odotella uutta Yetiä – eivätkä maasturiuutuudet siihen lopu, kuten alla olevalta videolta selviää.

Videolla ääneen pääsee Skodaa maahantuovan Helkama-Auton markkinointi- ja tuotejohtaja Jussi Kostiainen. Teknavi pääsi Kostiaisen juttusille, kun Kodiaq oli tällä viikolla ensimmäistä kertaa koeajettavissa Palma de Mallorcan auringossa Espanjassa.

Kodiaqin kovimpia kilpailijoita: Kia Sorento, Hyundai Santa Fe, Ford Edge, Volkswagen Tiguan…

Kostiaisen puheista käy nopeasti ilmi, että käsissä on lupaava tuote, jolta uskaltaa odottaa paljon. Aivan katumaasturitilastojen myyntikärkeen Kodiaq ei vielä ensi vuonna ponnista, sillä auto lanseerataan asiakkaille vasta huhtikuussa. Ennakkomyynti alkaa toki jo joulukuussa.

Skodan leirissä povaillaan rohkeasti, että Kodiaqista kiinnostuisivat jopa Volvo XC60:n ja BMW X3:n omistajat – eli uusia asiakkaita yritetään haalia premium-merkkienkin piiristä.

Mutta kuinka paljon Kodiaqia myydään ensi vuonna? Ja kuinka paljon se maksaa? Näihin ja muutamiin muihin kysymyksiin selviää vastaukset alla olevalta videolta.

Lue myös:
Video: Koeajossa Skoda Kodiaq – iso katumaasturi on takuuvarma myyntihitti
Video: Himoitsetko isoa katumaasturia? 5 syytä, joiden takia Skoda Kodiaqia ei voi sivuuttaa
Kuvat: Skoda kiihdyttää – Kodiaqin jälkeen luvassa lisää uusia malleja

Video: Jussi Ojala