Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Markku Alén neliveto-Porschella jääradalla – "Se on iskun paikka"

Teknavin 15. tv-kauden 4. jaksossa mennään jälleen kylki edellä. Alénin kultaisten käsien käsittelyssä nähdään Porschen uusinta GTS-tarjontaa.

Teknavin vauhtikaksikko on seikkaillut tällä kaudella Lapin lumilla. Rallimuisteluiden ja uuteen 911 GT3 RS:ään tutustumisen jälkeen on vuorossa parhaiten jääradalla sopivaa kalustoa, kun vauhtikaksikko suuntaa testaamaan uutta 911-malliston nelivetoista GTS-versiota.

Uusimman sukupolven Porsche 911-mallisto koki merkittävän laajennuksen viime aikoina. Perinteisten Carrera ja Carrera S -mallien yläpuolelle esiteltiin niin ikään uudella 3,0-litraisella ahdetulla bokserikutosella varustetut GTS-versiot. Alénin käsittelyssä nähdään auton perinteinen kovakattoinen versio, mutta myös avonainen Cabriolet sekä avattavalla katon keskiosalla varustettu Targa ovat tarjolla uutena tehoversiona. 450-hevosvoimaisen moottorin lisäksi myös ulkonäössä on pientä piristystä perusmalleihin.

Nelivetoisella Porschella leikittely maistuu Alénille, ja luvassa on näyttävien luisujen lisäksi myös vauhdikkaampaa menoa lumivallien keskellä.

– Se on iskun paikka, toteaa Alén suunnatessaan pitkälle suoralle kohti auringonlaskua.

Alapuolella tunnelmia kauden neljännestä jaksosta.

Teknavin uudet 15. tuotantokauden jaksot esitetään maanantaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla. Jo esitetyt jaksot sekä lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue seikkailusta GTS:n avoversiolla:
Elämys: Avo-Porschella Alppien yli – kun vain taivas on rajana