Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Volvon suosikkimalli päivittyy kevyesti

Volvon toiseksi myydyin malli Euroopan markkinoilla on kompakti V40. Nyt tämä vuonna 2012 esitelty malli saa päivitetyn ilmeen mallivuodeksi 2017.

Volvo piristää sekä V40 että V40 Cross Countryn ilmettä perinteisillä faceliftin keinoilla. Autojen etusäleiköt saavat uuden ilmeen ja voimakkaammin esille tuotu Volvo-merkki keulalla luo vahvempaa sukunäköä uusiin 90-sarjan autoihin. Ajovalot saavat saman Thorin vasara -ajovalot kuin isommissa malleissa. Uudistusten joukkoon valmistaja mainitsee myös tarjolle tulevat viisi uutta koriväriä, ja jopa kahdeksan uutta vannesarjaa.

Varustetasot nimetään jatkossa 90-sarjojen mukaisesti, eli tarjolla ovat urheilullinen R-Design ja tasokkaampi Inscription. Sisätiloihin uutta ilmettä tuodaan kontrastitikkauksilla, uudella ohjauspyörällä sekä uusilla koristelistavaihtoehdoilla. Uudet mallit erottaa vanhasta myös ensimmäistä kertaa tarjolla olevasta mustasta kattoverhoilusta. Kodin avaintaulussa uusimman tulokkaan tunnistamista helpottaa päivitetty avaimenperä uudella Volvo-logolla.

Sisätilojen viihtyisyyttä parannetaan CleanZone-tekniikalla. Tämä merkintä takaa puhtaan sisäilman tehokkaan suodatuksen ansiosta. Lisäksi sisätilojen materiaalit ovat allergianeutraaleja.

Volvo On Call -älypuhelinsovellus kokee myös päivityksiä. Käytännöllisimpänä lisäyksenä sovellus tarjoaa jatkossa mahdollisuuden kalenterin synkronoimiselle, jolloin kalenterimerkintöjen paikkatiedot siirtyvät suoraan auton navigointijärjestelmään. Älypuhelimien lisäksi Volvo On Call tarjoaa älykelloyhteensopivuuden Apple Watch ja Android Wear -kelloille.