Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä – Yli 900-hevosvoimainen Lamborghinin hybridisuperauto & Markku Alén: "En ole tiennyt tästä"

Teknavin 13. kauden kolmannessa jaksossa (Ma 27.3. klo 22.35 MTV3) esitellään Genenen autonäyttelyn helmet, testataan uusi Nissan Navara ja tutustutaan superautovalmistaja Lamborghinin historiaan, nykyaikaan ja tulevaisuuteen.

Pohjois-Italia ja erityisesti Modenan maakunta on superautoista innostuvan paratiisi. Ei siis ole ihme, että paikalla seikkailee myös Teknavin tehoduo. Rallilegenda Markku Alén ja Marko Terva-aho opiskelevat pitkän oppimäärän aiheesta Lamborghini ja pääsevät näkemään merkin huippuharvinaisia erikoismalleja.

– En ole tiennyt tästä. Se on ihmeellistä, että tällaisia autoja tehdään yksi, ja sitten mietitään vuosia, että tuleeko malli tuotantoon vai ei, Alén kummastelee Lamborghinin 910-hevosvoimaista hybridiautoa.

Erikoismallien ja tulevaisuuden menopelien lisäksi vauhtikaksikko tutustuu Lamborghinin tuotannossa oleviin autoihin.

– Mitä kovempaa mennään sitä paremmin tää toimii, Alén tuumaa 700-hevosvoimaisen Aventador Roadsterin ratissa.

Risto Virtasen testissä on uudistunut Nissan Navara, ja jaksossa esitellään myös Geneven autonäyttelyn mielenkiintoisimmat uutuudet.

Teknavin 13. tuotantokauden kolmas jakso esitetään maanantaina 27.3. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat sunnuntaina 2.4. klo 15.25 MTV3:lla ja klo 00.45 SUBilla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.