Tänään tv:ssä: Yli 1100-hevosvoimainen ratahirmu, maailman myydyin roadster ja 8-paikkainen tila-auto

Teknavin 14. tv-kauden seitsemäs jakso (ma 30.10. klo 22.35 MTV3) tarjoaa menopelejä moneen makuun; testissä Mazda MX-5, koeajossa Toyota Proace Verso ja esittelyssä MANin ratakuorma-auto.

Teknavin vauhtikaksikon käsittelyssä on nähty kauden aikana huipputehokkaita menopelejä, mutta tuhannen hevosvoiman raja on jäänyt vielä tältä kaudelta rikkomatta. Tilanne korjaantuu, kun rallilegenda Markku Alén ja Marko Terva-aho suuntaavat Tsekkiin, missä kaksikkoa odottaa huipputehokas MANin kisakuorma-auto.

– Siinä on meidän peli, tolla vedetään vähän, Alén tuumaa nähdessään massiivisen 1150-hevosvoimaisen rataohjuksen.

Autoluokat ovat sekoittuneet viime vuosina tehokkaasti. Perinteisten tila-autojen markkinaosuuksista taistelevat nykyään myös pakettiautojen pohjalle tehdyt tila-autoversiot. Ohjelmassa koeajetaan uusi 8-paikkainen Toyota Proace Verso.

Maailman myydyimmän kaksipaikkaisen avoauton saa nyt myös kovalla katolla. Risto Virtasen testissä on tällä kertaa uusi Mazda MX-5, jonka hauskuuden reseptinä on toiminut jo lähes 30 vuotta keveys ja kompakti koko.

Löytyykö olohuoneesi lattialta isot tornikaiuttimet ja johtojen sekamelska? Kannattaa muistaa, että kodin kaiuttimissa ei tarvitse tehdä enää kompromissia hyvän äänenlaadun ja tyylikkyyden välillä. Jaksossa tutustutaan, missä mennään kodin kaiutinmarkkinoilla.

Teknavin 14. tuotantokauden seitsemäs jakso esitetään ma 30.10. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.