Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä – Superautojen kummajainen Markku Alénin vauhtikäsittelyssä: "Tää on raju laite"

Nissan GT-R on legendaarinen urheiluauto, mutta samalla se on erikoisuus muiden urheiluautojen joukossa. Jo 10 vuoden ajan GT-R on haastanut suorituskyvyllään huomattavasti kalliimmat kilpailijansa. Teknavin koeajaja, rallilegenda Markku Alén selvittää illan jaksossa, vieläkö GT-R pitää pintansa huipputehokkaiden superautojen markkinoilla.

– Tää on raju laite. Kaikille, jotka tekevät superautoja, tää on se, mihin verrataan, Alén kertoo GT-R:n uusimman painoksen ratissa.

Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä nähdään uudistunut Lexus IS 300h. Kyseessä on kevyesti uudistunut versio perinteisellä hybridivoimalinjalla varustetusta autosta.

Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen tutustuu Nokian legendaarisen 3310-mallin moderniin versioon ja muihin Barcelonan mobiilimessujen mielenkiintoisimpiin kännykkäuutuuksiin.

Teknavin 13. tuotantokauden neljäs jakso esitetään maanantaina 3.4. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat sunnuntaina 9.4. klo 15.25 MTV3:lla ja klo 00.15 SUBilla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Katso Markun edellinen Nissan GT-R -testi:
Muistatko tämän Teknavi-herkun? Markku Alén ajoi Nissan GT-R:n jo vuonna 2011

Lue myös uuden GT-R:n koeajo:
Koeajossa Nissan GT-R 2017 – menoa ja meininkiä vauhdinnälkäisille