Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Lava-autopäivä Markku Alénin tyyliin – mäkihyppyä ja rallia Toyota Hiluxilla

Teknavin uuden tv-kauden neljännessä jaksossa (ma 9.10. klo 22.35 MTV3) lentävät sekä muta että auto, kun Markku Alén viettää tapahtumarikasta lava-autopäivää.

Teknavin vauhtikaksikon kauden alku on sujunut pitkälti ratatouhuissa, mutta nyt on luvassa jotain aivan muuta. Lava-autot ovat olleet aina lähellä Markku Alénin sydäntä, ja illan jaksossa rallilegenda pääsee toteuttamaan itseään uudella Toyota Hiluxilla. Alén laittaa auton kestävyyden ja etenemiskyvyn koetukselle niin sänkipellolla, mudassa, motocrossradalla kuin hyppyrimäessäkin.

– Ai vaaratekijät? Ainoastaan, että lähdetään nokan kautta ympäri. Pojat on poikia, Alén tuumaa hyppyrimäen erittäin jyrkän ja ruohottuneen alastulorinteen päällä.

Honda Civic on ollut automarkkinoilla jo 45 vuotta. Risto Virtasen selvittää, miten täysin uusi mallin kymmenes sukupolvi pärjää ajotestissä. Lisäksi jaksossa tutustutaan elektroniikkamarkkinoiden uutuuksiin.

Käy katsomassa myös vauhtikaksikon aikaisemmat lava-autotestit:
Videospesiaali: Markku Alénin kaikki lava-autotestit Teknavissa

Teknavin 14. tuotantokauden neljäs jakso esitetään ma 9.10. klo 22.35 ja uusintana la 14.10. klo 12.00 MTV3-kanavalla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.