Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Renault uudistaa myyntihittiään – luvassa uusia moottoreita ja tyylikkäitä ulkovärejä

Vuonna 2012 esitelty Renault Clio oli ranskalaisvalmistajan ensimmäinen uuden sukupolven automalli. Se on nostanut merkin profiilia huomattavasti ja Clio onkin ollut ylivoimaisesti myydyin Renault Suomessa. Nyt se on saanut rinnalleen lisää uutuuksia, joten myös Clion on aika saada pientä päivitystä ilmeeseensä.

Muotoilullisesti muutokset ovat hyvin vähäisiä. Ulkoiset muutokset rajoittuvat pieniin yksityiskohtiin kuten keulassa ajovalojen umpivalojen ilmeeseen ja maskin pieniin muotoilupäivityksiin. Takaosassa helma on saanut uutta ilmettä ja myös siellä valot ovat uudelleen muotoillut. Oman piristyksensä ulkonäköön tuovat neljä uutta värivaihtoehtoa, joita ovat Intense punainen, Titanium harmaa, Iron sininen ja Helmiäisvalkoinen. Myös koristekapselit ja vanteet saavat päivitetyn ilmeen.

Suurempia uudistuksia löytyy sisätiloista ja pellin alta. Moottorivalikoima kasvaa uudella 110-hevosvoimaisella dieselillä, minkä lisäksi tarjolle tulee uusi 120-hevosvoimainen TCe-bensamoottori. Näiden mallien saapuminen Suomeen vahvistuu myöhemmin.

Sisätiloissa kaikki verhoilumateriaalit ovat uusia, ja etenkin muoviosien välittämään laatuvaikutelmaan on kiinnitetty huomiota. Multimediajärjestelmäksi on tarjolla kolme erilaista kokonaisuutta.

Uudistunut Renault Clio saadaan Suomeen syyskuussa. Hinnat ja tarkka mallisto julkaistaan myöhemmin.