Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Peugeot 508 Risto Virtasen testissä – ”Äänitasoltaan uus 508 on erittäin hiljainen”

Ranskalaisvalmistaja Peugeot esitteli uuden 508:n kesällä. Saimme ranskattaren Risto Virtasen testiin kauden päätösjaksoon.

Peugeot on uudistanut viime vuosina mallistoaan isolla kädellä. Useiden katumaasturimallien jälkeen nyt on vuorossa perinteisempää korimallia edustava 508, joka tulee tarjolle sekä sedanmallisena, joskin isolla katon ylälaidasta saranoidulla takaluukulla, sekä perinteisenä farmarina. Peugeot on panostanut paljon 508:n tyyliin ja se onkin itsevarma sekä katseita keräävä kulkupeli.

Persoonallinen muotoilu ja tyyli jatkuu myös auton sisätiloissa. Myös materiaalien laatuun ja viimeistelyyn on selkeästi panostettu, ja kokonaisuuden kruunaa auton miellyttävä hiljaisuus.

– Äänitasoltaan uus 508 on erittäin hiljainen. Rengasäänet eikä moottorin äänet juuri yhtään kuulu ohjaamaan, Virtanen toteaa leijonaperheen uudesta isännästä.

Peugeot on onnistunut myös alustan virityksessä. Perusasennolla auto etenee hyvin mukavuuspainotteisesti olematta liian pehmeä. Ohjaus on tehostettu varsin kevyeksi, mutta tähän ja alustaan on tarjolla lisää jämäkkyyttä urheilullisen ajotilan myötä.

Uuden 508:n koko testi nähdään maanantaina 5.11. klo 22.35 MTV3-kananalla Teknavin tv-kauden päätösjaksossa. Esimakua tulevasta näet alapuolelta.

Kuvat: Mikko Autio ja Teknavi

Lue lisää:
Ensituntuma: Peugeot 508 – uusi ja onnistunut resepti
Tänään tv:ssä – Nissan Navaran erikoismalli Markku Alénin erikoiskäsittelyssä: “Pidä kiinni, mennään snorkkelin kanssa”