Markku Alénin superautoseikkailut jatkuvat – Teknavi palaa tv-ruutuun uusin jaksoin

Viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi jatkuu uusin jaksoin MTV3-kanavalla. Keskiviikkona 28.9. klo 22.40 käynnistyvä 12. kausi pitää katsojat kärryillä auto- ja elektroniikkamarkkinoiden uusissa käänteissä ja tarjoaa viihdyttäviä vauhtielämyksiä rallilegenda Markku Alénin superautoseikkailujen parissa.

Teknavin tehoduo, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, seikkailee jälleen syksyn aikana ympäri maailmaa erikoisten vauhtikokemusten perässä. Kyytiä Alénin kultaisissa käsissä saavat niin huipputehokkaat superautot kuin erikoiset raskaan kaluston menopelit.

Kaksikon kausi käynnistyy Portugalin auringon alla, missä on ajossa vuoden mielenkiintoisin superautouutuus. Honda herätti henkiin urheiluautomallinsa NSX:n, ja tuloksena on polttomoottorilla sekä kolmella sähkömoottorilla varustettu moderni superauto.

– Tää on hullu laite, Alén naurahtaa kiitäessään huippunopealla Honda NSX:lle Estorillin radalla.

Entinen ratakuski ja nykyisin ajokouluttajana toimiva Risto Virtanen testaa ohjelmassa tuttuun tapaan Suomen markkinoiden mielenkiintoisimmat autouutuudet, ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen pitää katsojat kärryillä elektroniikkamarkkinoiden uusimmista trendeistä ja tuotteista.

Ohjelman juontajana jatkaa Joanna Kuvaja, joka juontohommien lisäksi jututtaa ohjelmaan saapuvat mielenkiintoiset vieraat ja tutustuu näiden menopeleihin.

Teknavin 12. tuotantokausi esitetään 28.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40 ja pikauusinnat torstaisin SUBilla klo 23.00 ja sunnuntaisin MTV3:lla klo 13.30. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.